REPRIZA DIVLJANJA I HAOSA IZ ZADRUGE 4! Tara demolirala imanje, izneli je u besvesnom stanju nakon napada histerije!
Foto: Youtube/Printscreen

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša napravili su totalni haos u cik zore. Prvo je sve izgledalo kao njihova uobičajena svađa, a onda se sve pretvorilo u žestoki fizički obračun, zbog kog je moralo da odreaguje i obezbeđenje. Međusobno su se vređali, a Tara je krenula da ga štipa, ujeda i šamara. Reper je ubrzo izgubio kontrolu nad sobom, pa je častio gnusnim uvredama, posle kojih je Simova završila i u suzama, ali nije odustala.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Tara je ponavljala kako momentalno želi da napusti imanje i diskvalifikuje, te da neće odustati dok ne ispuni svoj cilj. Svima je priredila reprizu "Zadruge 4", kada je zbog sličnog ponašanja i bila diskvalifikovana, pa je krenula da divlja i lomi po kompletnom imanju, a zadrugari, zajedno sa obezbeđenjem, pratili su je u stopu, ne bi li sprečili katstrofu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dejan Dragojević joj je takođe prišao, pokušavajući da je osvesti i odvrati od ideje da ponovi grešku iz prethodne sezone, a ona ga je nemo slušala, grcajući u suzama.

I HUSI SU BACALI VRADŽBINE, O DECI NIJE BRINUO Dalilin brat i rođak raskrinkali Mujiće, pa progovorili sve o usvojenoj sestri!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
psihijatar

22.01.2022 12:23

Šta da se pamti???? Devojčica je nevaspitana, bahata, umišljena da je zvezda, bolje da se obrazuje nego što se mlati po rijalitiju

Miki

22.01.2022 17:00

Vodite je kod Anđele veštice na terapiju