JEDINO DOBRO JE DA NEMAJU KOMUNIKACIJU Zadrugari složni protiv zbližavanja Dragojevića, Zola otkrio zašto Car nije pored Dalile
Foto: Alo/ilustracija

U toku je emisija "Gledanja snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lazaru Čoliću Zoli da prokomentariše prethodni klip i odnos Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- On je konačno svestan težine stvari, ali sad nije rekao stvar koju meni često govori. Svaki put kad ima potrebu da popriča sa njom, desi se i uvidi da sve što je pričao ne urodi plodom, kao da je uzalud pričao. Na neki način se razočara, ukazivao joj je da ne ulazi u rasprave sa Dejanom. Kad nisu u odnosu i kad pokuša da joj da do znanja i da treba da prećuti, ona kao da joj na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Kad bi video da na bilo koji način uvažava njene reči, on bi svaki dan bio sa njom - govorio je Zola.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Čovek može sam sebi pomoći, kad se iskreno pokaje. Greška je što svi ljudi, umesto da dožive pokajanje, pet meseci je dug period, samo sami sebe možemo da pomognemo. Da li se neko ogrešio o nas, taj neko treba da doživi pokajanje. Ne mogu ja da se sekiram što se Mima ogrešila o njega. Svi smo mi zgrešili, neko manje, a neko više. Jedino dobro za Dalilu i Dejana je da nemaju komunikaciju - dodoa je Miki.

- Problem je što ih sujete grizu - dobacio je Đedović.

- Ona devojka nije godinama bila slobodna i očekuje da može da izdrži sama. Ona nije mogla biti sama ni kad je sve bilo super. Ona ne funkcioniše sama i ne može biti - dodao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nema vraćanja na staro, nema mašine za vraćanje vremena. Jedina stvar koju možemo da promenimo jeste da prestanemo da pravimo sra*a, a to je svaka komunikacija između njih. To su sujete koje ih jedu. Stvari koje možemo da promenimo su stvari koje se trenutno dešavaju. Sve ono kako se ja ne ponašam, ne razumem - komentarisao je Đedović.

NE MOGU VIŠE DA IZIGRAVAM EMOTIVNOG HEROJA Dejan odlučio da ne pada više na Daliline suze, njegova izjava šokirala je sve!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading