NE MOGU VIŠE DA IZIGRAVAM EMOTIVNOG HEROJA Dejan odlučio da ne pada više na Daliline suze, njegova izjava šokirala je sve!
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Dragojević prokomentarisao je plakanje svoje bivše žene, koja je napustila emisiju i otišla da jeca u pušionici.

Kako ti komentarišeš Carev govor i grižu savesti prema Dalili? - pitala je voditeljka.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ne bih ništa komentarisao i ne bih ništa dodavao, neka svako ide svojim putem. Teško mi je, ne samo u grudima, ali kad vidim da plače neko sa kim sam živeo zapitam se ko je ta osoba. Ne mogu više da budem ničiji džoger, da me ubaci u kantu kada mu ne treba. Shvatio sam da ne mogu više da dozvolim da radim protiv sebe i da izigravam emotivnog heroja. Ne mogu biti poseban lik koji ne postoji ni u knjigama, ni u praksi ni u teoriji. Probao sam ali ne ide. Shvatio sam da ovo njeno stanje nije do mene i konačno sam toga svestan. Njeno je olakšanje na drugoj strani, oprostiti se ne može, a mi imamo pet meseci da pokažemo ko je kakav. Više neću ni savet da dam, ne interesuje me - govorio je Dejan.

Krle, imaš li ti nešto da kažeš? - pitala je Ivana.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mislim da ovo što Dalila plače sada, je jedino da bi izazvala reakciju Dejana - rekao je Krle.

- Ovde je mlaćenje ku*ca, zna se ko je ovde šta uradio i ko treba da snosi odgovornost. Iskrenog pokajanja ovde nema... Dejan najviše greši, šta će ti saveti? Treba sam da rešavaš sam svoje stvari, ne trebaju ti saveti. Ja bih sve njih u podrum, pa da vidimo ko će gde. Napravite s*anje i onda kukate i zovete produkciju - govorio je Mića.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kad vidim ovo Dalilino ponašanje i plakanje, sigurna sam da je to samo izazivanje reakcije od Dejana. Mislim da ne treba da se vraća na to i treba da ide svojim putem. Čim vidi da je Dejanu dobro, ona ponovo pravi skandale i pokušava da mu privuče pažnju, sujetna je - govorila je Aleks.

DALILA GRCALA U SUZAMA NAKON CAREVIH REČI! Filip odustao od nje: Ja njoj ne mogu da pomognem, šta ja imam s tim?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading