NA ŠLAJMARU NEKA GLEDA KAO NA POZDRAV OD... Tara brutalno ponizila Ša, pa se javno izvinila ovom muškarcu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Tara Simov je takođe osetila potrebu da odgovori na izlaganje Nenada Aleskića Ša, pa je došla u radio-emisiju i otkrila svoju stranu priču:

- Samo da se obratim Lazarovu i izvinim mu se. Ako je pranje njegovog imena (Ša) to što će izjaviti kako je bio potrčko, ja nemam potrebu da to demantujem. Ako je pranje od svega toga da ustane i kaže između redova da sam ku*va, njegovo izlaganje se svodilo na to da me dovozio i odvozio na je*avanja. Sinoć smo imali raspravu, on me je provocirao, dok to nisam uradila, dok ga nisam pljunula. Ja mu ništa nisam tražila, sam je to rekao - počela je Tara.

NA ŠLAJMARU NEKA GLEDA KAO NA POZDRAV OD... Tara brutalno ponizila Ša, pa se javno izvinila ovom muškarcu!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Neka moje pretnje shvati ko kako želi, posle mene trava ne niče. Nevena je malo viša od mene, ali kad legne pupak na pupak... Aminovala bih to, mogu i kuma da im budem. Bilo mi je žao cele situacije, vidiš kako mi se sad vratilo. Bilo mi je žao Nenadovog stanja, nije bio normalan kad je izašao iz rijalitija, morala sam da sve to prolazim sa njim. Neka gleda na tu šlajmaru kao pozdrav od Stefana Lazarova - govorila je Simova, pa se rasplakala.

MORAM DA JOJ PRIĐEM! Car otvorio dušu o Dalili, pa priznao šta ga muči i da li postoji šansa da opet budu zajedno

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading