DANAS SE BIJU, A OVAKO SU NEKADA ŽIVELI! Ekskluzivni video Dalile i Dejana nikad pušten u javnost konačno ugledao svetlost dana! (VIDEO)
Foto: Alo/ilustracija

Dalila i Dejan Dragojević pune portale na svakodnevnom nivou zbog njihovog skandaloznog ponašanja u rijalitiju, a malo je poznato da su oni pre ulaska u Zadrugu 5 imali krajnje idiličan život koji je bio veoma ispunjen, a to dokazuje i video koji smo pripremili za vas, a koji do sada nikada nije objavljen.

Naime, ekipa Alo! portala posetila je aktuelne učesnike rijalitija "Zadruga", Dalilu i Dejana Dragojevića u Bijeljini na otvaranju njenog salona, gde se okupio veliki broj poznatih zadrugara i bliskih prijatelja i saradnika.

Iako taj salon nije dugo zaživeo, ono što možete videti na snimku je divan odnos Dalile i Dejana i osmesi na njihovim licima dok uživaju sa okupljenjima ni ne sluteći šta će im se desiti u veoma kratkom vremenskom periodu.

Mi smo prisustvovali glamuroznom slavlju ovog popularnog para, a na ekskluzivnom snimku pogledajte o čemu je reč.

DANAS SE BIJU, A OVAKO SU NEKADA ŽIVELI! Ekskluzivni video Dalile i Dejana nikad pušten u javnost konačno ugledao svetlost dana! (VIDEO)

Alo

 

Podsetimo, Dalila i Dejan su u Zadrugu 5 ušli kao veoma skladan par, a nakon što je ona prevarila supruga pred očima cele nacije, počinje haos.

DEJANA IZNELI IZ ZADRUGE! Dragojević u jezivim povredama i sav krvav hitno prevezen u bolnicu! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading