PAO POLJUBAC DALILE I FILIPA! Šokantan potez bivših, nastao potpuni haos u studiju, publika u transu!
Printscreen

Dalila Dragojević i Filip Car, nekadašnji partneri, odigrali su sinoć kod Amidžića igricu "Lunja i Maza", koju Filip nije smeo da odigra prošli put, kada je bio u vezi sa Majom Marinković.

Car je ovog puta bio hrabar, te je seo tik do Dalile, a onda su zajedno počeli da jedu dugačku gumenu bombonu, nalik špageti, sve do jednog centimetra koji ih je delio od poljupca.

Svi pogledi su bili u njih, a kako su se sve više približavali jedno drugom, zatvorili su oči i približavali usne, kao da je reč o prvom poljupcu. Kamere su zabeležile do koje granice su otišli, međutim Filip je na kraju priznao da je došlo do poljupca.

PAO POLJUBAC DALILE I FILIPA! Šokantan potez bivših, nastao potpuni haos u studiju, publika u transu!

Printscreen

 

- U utorak je pokušao da me poljubi. Tada je najviše želeo, kada me je zagrlio, da se desi poljubac, još mi je i neke reči šaputao, ali neću to da iznosim... - pričala je Dalila, posle koje se oglasio Car.

- Ona je to za crnim stolom na takava način prezentovala... Taj momentar sa njom mi je bio toliko simpatičan, zanimljiv, smešan... Tada, to jutro, to je Dalila! Dalila nije ono kad se k*rči, ono je Dalila kada je sa mnom, u toj fazi nekoj - rekao je Car.

- Koliko ovaj čovek mene voli, ej! Ali svaki moj bivši mene voli najviše na svetu, ali ovako da mene neko voli... - zaključila je Dalila, koja je istakla da je Car prvi muškarac koji ju je ostavio, te da je to učinio zbog svog kompleksa.

DEJAN MISLIO DA GA NE SNIMAJU KAMERE! Dragojević šapnuo da je bila prostitutka, a preplašena Dalila ga momentalno ućutkala, nastaće haos! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading