CAR ŽELI DA SE POMIRI SA DALILOM! Filip se jadao ovom zadrugaru i obelodanio sve, Dejan će izgoreti!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Filip Car je ustao iz kreveta i počeo da doziva Dalilu da idu kod Mikija Đuričića u rehabilitaciju, baš kao u vreme kad su bili zajedno. Mešutim Dalila nije ustala, pa je otišao je sam otišao kod Mikija.

Car je ustao iz kreveta i počeo da doziva Dalilu da idu kod Mikija Đuričića u rehabilitaciju, baš kao u vreme kad su bili zajedno. Mešutim Dalila nije ustala, pa je otišao je sam otišao kod Mikija.

- Žao mi je, pogubljena je, vidim na njoj. Seo bih i popričao sa njom, a ako popričam, ovaj će da oboli. Ona i ja da sednemo, to je za njega kao da idemo na oltar. Sa druge strane priđem svakome kad vidim da je loše. Žena gleda kao kroz staklo - pričao je Car.

CAR ŽELI DA SE POMIRI SA DALILOM! Filip se jadao ovom zadrugaru i obelodanio sve, Dejan će izgoreti!

Printscreen

 

- Ovaj nije normalan. On ceo klip pita gde je Tedi, da oni ne bi nešto rekli. Nisu ljudi ništa ružno rekli. Čovek je rekao bilo bi drugačije, to je rekao i za stolom. Mene glava zaboli, neću da komentarišem - pričao je Miki.

- Mi smo svi tužni životi - istakao je Filip.

- Najmanji je problem što se Dalila zaljubila u tebe - dodao je Miki.

- Milica i Mensur, da li čovek da razgovara ili sedi sa njom, šta god da uradi je greška... Sve su to kosmičke strasti, a ne ljubavi - govorio je Car.

BACILA BIH TI SVE STVARI U SMEĆE! Dalila želi što pre da se otarasi garderobe koju je Dejanu poklonila porodica, David će tek sada pobesneti!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading