OVAJ DEČKO NIJE ČIST! Dejan u strahu da ga Dalila opet prevari, javnost šokirana šta je izgovorio bivšoj supruzi nakon svih skandala!
Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević vodili su ponovo razgovor na temu njihovog odnosa, a njega je interesovalo da li bi Dalila ponovo bila u stanju da ga prevari i izda.

Dejan je svojoj bivšoj ženi postavio pitanje o njihovom odnosu.

- Zamisli da se ti i ja pomirimo posle godinu dana. Da li bi ti mene opet prevarila? - pitao ju je Dejan.

- Ja mislim da je to Mikijeva teorija, da ko jednom prevari, prevariće opet. A i ti si mi mutan. Mislim da čekaš priliku da uđem u sobu i zateknem te sa nekim. Ne znam zašto posle ljubavi ne možeš ostati prijatelj sa nekim? - govorila je Dalila.

- Ne, ja kočnicu imam samo u odnosu sa tobom - ogradio se Dragojević.

- Crno mi se piše večeras. Rekao mi je da je bio sa Majom, zato što je morao. Samo ja njemu ne verujem - priznala je Dalila Đedoviću.

Javnost je u šoku i ne može da veruje šta Dejan dopušta sebi nakon svih brutalnih reči koje su mu upućene od strane njegove sada već bivše supruge, Dalile, a komentari samo pljušte.

- "Ovaj dečko nije čist u glavi", "Šta njemu fali u životu?!", "Dejanu momentalno treba pomoć", "On još više srlja u provaliju ovim izjavama" - samo su neki od komentara šokiranih fanova pomenutog rijalitija.

DALILA TRUDNA?! Zadrugarka ima mučnine i povraća, momentalno tražila od Dejana da uradi ovo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rale

05.01.2022 20:43

@Mila - U pravu si... dno dna, nema dalje... fuj retardi