DEJAN JE PSIHOPATA, DALILA NE MOŽE OČIMA DA GA VIDI! Zadrugar potpuno raskrinkao Dragojeviće, otkrio šta se dešavalo kad kamere nisu snimale haos!
Printscreen

Marko Đedović komentarisao je ponašanje Dejana Dragojevića nakon sukoba sa Dalilom i pokušaja da na silu pobegne sa njom iz Zadruge.

- Ja sam se potrudio da je smirim, ali nije išlo - rekao je Đedović

- Posle sam pričao sa njom, nije znala gde se nalazi - dodao je Luks.

- Dejan je psihopata, on je nju naterao da lomi ono slatko, ona je razbila to, pa je dotrčao da je podigne, ona viče pusti me, a on hoće da pobegne sa njom u naručju, kao horor film - pričao je Đedović.

Printscreen

 

- Ona ne može njega očima da gleda, nego ovde ima grižu savesti što ga gleda ovde. Ljudi ono je boleština, ja sam naterao Dejan da se skloni, a nju sam pokušavao da smirim, ona je jaukala, ostala bez glasa - nastavio je Marko.

- Njoj su pune ruke kose, meni nije jasno što se ona mirila kada se to dešava - rekao je Luks.

- Nju gruze savest, uje*ao joj je mozak, on nju ubija, a ona se nada da ću ja to da mu saspem u lice - rekao je Marko.

JEZIVI NERVNI SLOM TARE SIMOV! Zadrugarka lomila staklo i delomiranja imanje, užasne scene i neurotični pokreti lede krv u žilama!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

19.01.2022 16:02

Uh,bravo Đedovucu !!! Samo ti tjesi Dalilu .Bas je za zalit. Imas ti Đedovicu opomenu da je ne kanalis bas. Zna ona sto radi. Nema ona trunke grize savjesti . Hoce Dejana pod cizmu , totalnu kontrolu,Zivot mu uzima ,a sa drugim da uziva. . Namjerno je odigrala scenu sa Filipom ispred hotela ,jer je saznala mnogo toga sto se desava napolju., Namjenski odigrano za klipove u srijedu. Hoce li produkcija prikazati sve ono suprotno sto je radila i pricala predhodnih dana. Dejana drzati na oku ,pired nje i svega sto su mu priredile ona i njena majka ,covjek je neuracunljiv.