KAKAV KIČ I ŠUND! Dalila Dragojević i njeno šminkanje predmet podsmeha, svi se pitaju šta joj znače dve bele tačke na očima!
Foto: Youtube/Printscreen

Bosanska starleta Dalila Mujić u centru medijske pažnje došla je nakon što je svog supruga Dejana Dragojevića prevarila u rijalitiju sa Filipom Carem. Međutim, osim što je često na meti osuda i kritika zbog preljube koju je počinila u "Zadruzi", često je predmet podsmeha na društvenim mrežama zbog izgleda.

Dalila se, nedavno, našla na meti kritika zbog neobično iscrtanih obrva, sada je ponovo na meti udara zbog načina na koji se šminka.

Naime, svi se, već mesecima unazad, pitaju šta znače dve bele tačke koje bosanska starleta konstantno nanosi šminkom u uglovima očiju.

KAKAV KIČ I ŠUND! Dalila Dragojević i njeno šminkanje predmet podsmeha, svi se pitaju šta joj znače dve bele tačke na očima!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Dalila je očigledno poželela da se našminka poput profesionalnih šminkera, kako bi istakla oči hajlajterom, međutim to joj nije pošlo za rukom i ostale su samo dve bele tačke, zbog čega ne prestaju da kruže šaljivi komentari na njen račun.

"Kakav kič i šund", "Ovo je strašno", "Ova žena je tako bez ikakvog stila", "Baš se blamira"....

JA KRIVIM MAMU I DAVIDA ZA SVE! Skandalozne reči Dejana Dragojevića, zadrugari skamenjeni nakon što je izgovorio ovo posle Dalilile javne prevare i svega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
mina

22.12.2021 08:03

ona je cela sund i kic totalno naopacke iyvrnuta nema veye ni sa cim