JEZIVO! Dalila želi da se osveti Filipu Caru, leđa joj čuvaju islamisti!
Printscreen

Iako su raskinuli svoju jednomesečnu vezu, Dalila Mujić Dragojević i Filip Car ne prestaju da se svađaju. Naime, zadrugarka ne može da preboli to što ju je Filip ostavio zbog Maje Marinković, pa koristi svaku priliku da im se meša u vezu i ulazi u sukobe sa bivšim ljubavnikom. Međutim, da su stvari izmakle kontroli otkrio je Filip, koji tvrdi da Dalila više ne zna za granice te da mu je u jednom trenutku pretila ekstremistima.

JEZIVO! Dalila želi da se osveti Filipu Caru, leđa joj čuvaju islamisti!

Printscreen

 

 

Naime, prema njegovim rečima, starleta iz Tuzle je iskoristila priliku dok je sa bivšim dečkom išla na gostovanje u „Amidži šou, te mu je mimo kamera rekla kako će mu se za svu bol koju joj je naneo osvetiti islamisti.

- Iskren da budem, meni Dalila služi za sprdnju i teranje inata Maji, mimo toga je ne doživljavam. Ona meni konstantno dobacuje, meša se u moj i Majin odnos i jako je sujetna. Toliko sam je raskantao da ne zna gde bije. Stalno me vređa, ali nije mi jasno zašto je život promenila zbog mene ako sam ja toliko loš, samo o meni priča kao da joj je ceo život Filip Car s kojim je bila 26 dana. Ona se u stvari jede jer sam pokazao kakva je zaista - rekao je Filip.

JEZIVO! Dalila želi da se osveti Filipu Caru, leđa joj čuvaju islamisti!

Printscreen

 

 

- Ti dečko nemaš život mimo rijalitija, napolju nemaš dinara. Hvala ti na tome što si pokazao ko sam, otkrio si nešto što nisam znala - uzvratila mu je Dalila.

- Šta nisi znala, da si nemoralna i lažljiva, ne razumem šta ti hoćeš od mene - vidno iznervirano je pitao Filip.

JEZIVO! Dalila želi da se osveti Filipu Caru, leđa joj čuvaju islamisti!

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Hoću da smršaš 30 kilograma i da odavde izađeš lud. Želim  da te vidim u nervnim rastrojstvima, us*aću ti se u život jer si folirant - priznala je svoje nimalo lepe namere prema bivšem dečku zadrugarka.

- To hoćeš zato što si ku*va. Ne mogu da verujem da si toliko ljuta i ljubomorna. Htela si da ti pravim dete, da zbog mene napustiš rijaliti, sve si htela da uradiš za mene do pre 20 dana. Uz sve si mi van kapije pretila ekstremistima, budalo jedna. Tako si i Dejanu pretila mojim drugarima, da ćemo mu mi oteti honorare - šokirao je svojom izjavom Filip.

- To lažeš - kratko mu je odgovorila Dalila i odmah skrenula sa teme.

ACO PEJOVIĆ ZARAŽEN KORONA VIRUSOM! Pevač otkazao sve nastupe, evo kakvo je njegovo zdravstveno stanje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading