OBMANJUJU JAVNOST SVE VREME?! Isplivao snimak na kom se Dalila i Dejan grle misleći da ih niko ne vidi, kamere zabeležile intimni trenutak! (VIDEO)
Printscreen

Buran odnos Dalile i Dejana tema je nedeljama, a sve je kulminiralo nakon krajnjeg ishoda kada su im stigli papiri za razvod i kada je njihov brak okončan.

Naime, kada je Filip javno šutnuo Dalilu nakon ulaska Maje Marinković, mnogi su odmah posumnjali da će ona na sve načine pokušavati da se ponovo približi svom bivšem suprugu koji je i sam u više navrata isticao da je i dalje voli nakon svega što mu je učinila.

 

 

Pojedini zadrugari koji su tvrdili da bi joj oprostio sve naišli su na njegovo negodovanje jer on stoji pri svojoj odluci da ne želi da joj oprosti, međutim snimak koji se pojavio na društvenim mrežama govori suprotno.

Na njemu se vidi kako Dalila, misleći da je niko ne vidi, grli Dejana i pribija mu se koristeći svaku priliku da mu se približi, a on koji se na sve to pravi kao da se ništa ne dešava.

Korisnici mreža su kivni i besni na Dejana i ne shvataju njegove postupke nakon svega što mu je ta ista Dalila uradila i to javno pred miliona, a vama prepuštamo da pogledate snimak i procenite sami kako vama deluje ova situacija.

Podsetimo, Dalila je javno šutnula Dejana Dragojevića sa kojim je bila u braku pet godina i uplovila u vezu sa Filipom Carom, a skandalozni odnos Dalile i Cara pratili su milioni kao i njihove nervne slomove.

BEZ STIDA I SRAMA! Maja i Car uleteli kod Janjuša u izolaciju i odmah krenuli sa brutalnom akcijom, on ih sve vreme posmatrao u neverici!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Popadija

09.12.2021 13:20

Kada se vratila iz Amidzija stavila mu je pare koje je uzela u istom u dzep da se kocka. Opasna je ona i vodi racuna o svakom pokretu. Ona ga ne ljubi nego sapuce.