KRVAVA NOĆ U ZADRUZI! Razlupane glave i jezive povrede učesnika obeležile žurku, brutalne scene šokirane javnost u Srbiji, a on je prošao najgore!
Printscreen

Sinoć je nastao haos na imanju kada je neko od zadrugara ukrao budžet za žurku. Stefan Mihić je optužio Dejana Dragojevića da je počinio krađu, pa je došlo do fizičkog okršaja među njima. Dok ih je obezbeđenje razdvajalo, Dalila Dragojević je iskoristila priliku da više puta udari Mihića u glavu. S obzirom na to da se strasti nisu smirivale, Stefan je završio u zatvoru. 

Došlo je i do sukoba između ljubavnog torugla, Dragojevića i Filipa Cara. Potom je Dejan zamolio Dalilu da prekine svaku komunikaciju sa Filipom i poručio joj je da će je uvek braniti kada pomisli da je ona ugrožena.

Zbog ovih reči ušao je u sukob sa Dalilom, a zatim je krenuo da udara rukama i da lomi staklo. Obezbeđenje i zadrugari su pojurili ka njemu kako bi ga zaustavili.

Međutim, već je bilo kasno, pa je Dejan povredio ruku. Cimeri su mu pomogli da previje ruku nakon incidenta. Podsećamo, ovo nije prvi put da se Dejan samopovređuje u rijalitiju.

Kada je video ljubavni klip Dalile i Cara, Dragojević je udarao rukama iz sve snage u vrata i tom prilikom je povredio ruku, a doktori su mu odmah stavili gips.

Nakon njega i Dalila je noćas povređivala sebe. Nije mogla da podnese Careve uvrede, pa je rukama udarala u staklo. 

- Rekao sam da nije trebalo da j*bem udatu ženu - rekao je Car tokom njihove rasprave, a onda je Dalila počela da lomi po imanju.

Dejan joj je nakon sukoba prišao, dezinfikovao ranjenu ruku i previo je.

Ni Miljana Kulić noćas nije bila mirna, već je fizički nasrnula na Deniz Dejm, Lazara Čolića Zolu i Dina Dizdarevića. Prvo je tokom žurke pogodila Dina šoljom u glavu.

Njemu je ukazana lekarska pomoć i stavljena mu je gaza na povređeno mesto.

Miljana i Deniz su se posvađale zbog viljuške, a u jednom trenuku Deniz je sela na Kulićevu. Obezbeđenje je jedva razdvojilo razbesnele zadrugarke.

Najbrutalniji okršaj noćas se desio kada je Miljana prišla Zolinom krevetu dok je spavao i udarila ga štiklom u glavu. On se brani i odgurno je sa kreveta. Svi su se zabrinuli jer je Zolino lice bilo krvavo od Miljaninog udarca.

Ostaje da vidimo kako će Veliki šef kazniti zadrugare zbog kršenja pravila i da li će neko biti diskvalifikovan zbog fizičkog okršaja i uništavanja imovine.

I DALJE SI MOJA! Dejan previjao Dalili krvave ruke nakon jezive tuče, jecali jedno pored drugog, bivši na korak do pomirenja!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Zigi

08.12.2021 12:19

Kako mogu tako nesta da naprave Mitrovicevi puleni,to su pametni kulturni andjeli,mislim da ovim postupkom malo ugrozavaju svoj ugled.

Miladin

08.12.2021 12:27

Hitna tužba protiv Pinka! Odakle maloletnica u rijalitiju? Ima li pravne države?

Katarina

08.12.2021 12:32

Pa jel nije dosta nasilja u ovoj jadnoj zemlji, još nam treba da gledamo iživljavanje i nasilje Mitrovićevih slepaca, kako on i sam naziva građane koji gledaju njegov program. Dok jedni od predsednika traže puteve, brane izgradnju rudnika i još svašta nešto, pa kako se ne setiste da tražite da se ukine ovaj kad i ćemer koji godinama traje na TV Pinku i na TV hepiju. Eto zato su nam i deca nažalost agresivna i zato se dešavaju silna samoubistva i samopovređivanje....