I DALJE SI MOJA! Dejan previjao Dalili krvave ruke nakon jezive tuče, jecali jedno pored drugog, bivši na korak do pomirenja!
Printscreen

Dok je obezbeđenje razdvajalo Dejana i Stefana, Dalila Dragojević je iskoristila trenutak da udari Mihića. Potom je došlo do sukoba dragojevića sa Filipom Carem.

Naime, Dejan je doživeo pomračenje pa je udarao i lomio staklo, a zatim je to isto učinila i Dalila. Zadrugarka je zadobila povrede ruke, a Dejan joj je u pušionici dezinfikovao, a potom i previjao rane. Iskoristio je priliku da joj očita lekciju.

To su izbori, ja kada budem osetio potrebu kada ti se bude uneo ja ću odreagovati. Osećam se loše kada se ti osećaš loše, a kamoli da ti se unese u facu. Birate, klošare birate. Ja bih se potukao sa njim, ali nemam pravo reč da mu kažem. rekao sam mu i dalje si moja kako god, tu si. Bio sam sa tobom i proveo prelep period, ali dok si pred mojom očima neke stvari ne mogu da dozvolim da se dešavaju - rekao je Dejan dok je Dalila sve vreme jecala u moru suza.

Osećam se očajno, loše, dolazim iz emisije kao popišana svaki put - rekla je Dalila Marku Đedoviću.

Podsetimo, noćas je došlo do haosa na imanju nakon što je neko ukrao budžet za žurku. Stefan Mihić optužio je Dejana Dragojevića da je lopov, pa je došlo do fizičkog okršaja među njima.

ZADRUGAR UDARIO DEJANA! Dalila skočila da odbrani bivšeg supruga i krenula da bije cimera rukama i nogama, neviđeni haos u rijalitiju!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
jasna

08.12.2021 09:19

pokupi smrdlju i mrs kuci pacenici iyopaceni