NEĆE MOĆI DA PREBRODI PROBLEME? Dalila će opet završiti na psihijatriji, isplivali jezivi detalji njenog rastrojstva i šta je sve radila Dejanu!?
Printscreen

Drama u Zadruzi potresa Balkan, a haos između Dalile, Dejana i Cara ne jenjava nedeljama. Izmene u životu Dragojevićke dovele su njeno mentalno stanje do totalnog kolapsa! A to joj se ne dešava prvi put.

Naime, kako saznaje pomenuti portal, Dalila Dragojević poslednje tri godine braka bila je navodno u teškoj depresiji, a šok koji je doživela pošto je Car u svoj krevet uvukao Maju Marinković, vraća je u staru bolest. Kako se tada očajno osećala, kako je prestala da se druži sa ljudima, da izlazi, kako je samo jela i gojila se, i užasno bila nezadovoljna kako svojim izgledom i životom, saznala je i Maja Marinković i sve to ispričala Filipu Caru kako bi mu se Dalila zgadila.

Printscreen

 

- Dejanu je dok se ona lečila bilo baš teško, na svaki način je pokušavao da joj pomogne. Njoj je obolela štitna žlezda i to joj je dosta uticala na raspoloženje i na te psihičke padove. Išla je i kod psihijatra, jer je sama shvatila da je problem ozbiljan, ali ništa nije pomoglo. Kada doživi nervni slom umela je da maltretira muža, vređala ga je, svašta mu je pričala, gađala ga čim je stigla, ali on nikada nije odustao od nje. Taman kada je pomislio da je konačno ozdravila kad im je uspela veštačka oplodnja ona je izgubila bebu i pala u još veću depresiju. Sad će tek propasti načisto, ali neće imati Dekija da joj pomogne. Dosta mu je pravila pakao od života, sad je u svojoj sama - rekla je za Svet Dalilina rođaka, koja je priču ispričala i Maji Marinković. 

Printscreen

 

Vesna pak zna da se i Dalilina majka Emina lečila na psihijatriji. 

- Njena majka je inače bolesna žena, na kućnom je lečenju, ali svakog petka ide da zadužuje tablete u psihijatrijskoj ustanovi u naselju Solina u Tuzli. Ona je na četvrtom spratu na kom su osim psihijatrijskih bolesnika i oni koji se leče od bolesti zavisnosti - rekla je Vesna, svojevremno za Svet.

SNIMAK ZGROZIO JAVNOST! Nikad užasniji prizor Maje Marinković, pokupila krvavi uložak i prljave gaće sa poda i navukla na sebe!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading