DALILA I DEJAN ĆE SE UBRZO POMIRITI! Otkriven pakleni plan Dragojevića, bivši zadrugar ne može više da ćuti, obelodanio sve!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša, koji je svoju suprugu prevario u "Zadruzi" sa Tarom Simov osuđuje Dalilu Dragojević što je isto učinila u rijalitiju i ističe da smatra da će se ona i Dejan Dragojević na kraju pomiriti.

- Dalila je smejurija, ona je smeće, Dejan je okej, ali svi kao da se igraju rijalitija, na kraju će Dalila i Dejan da budu zajedno, to je sto posto. Maja je sa Carem ušla u priču zbog rijalitija, to je Maja, ona voli Janjuša - rekao je on i dodao da se ne poistovećuje sa njima:

Foto: PrntScrn

 

- Niti je Dejan sličan meni, niti je Dalila slična Tari, naša priča bila je iskrenija, nije mi to to. Igranje rijalitija na silu, meni nisu zanimljivi, treba nešto novo da se desi - ističe on.

Na pitanje šta bi se promenilo da on uđe u rijaliti, Ša govori:

- Sama moja pojava je neko osveženje, sada sam i te kako stabilan, sada sam prespreman u glavi, zavoleo sam sebe, stavljam sebe na prvo mesto, spreman sam. Videćete ako budem ušao - završava on.

MOMENTALNA DISKVALIFIKACIJA! Car napao Miljanu protivpožarnim aparatom, jezive scene u Beloj kući, zadrugarima ugroženo zdravlje!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Alen

05.12.2021 18:12

Mislio sam da si ineligentniji. Kakvo pomirenje Dejana i psihijatrijskog pacijenta Dalile, koja se lečila u Bosni. Nikada je Deki neće oprostiti IZDAJU.Sem oga, maltretirala a je tri godine unazad isto se onašala ao sa Carem u hoteu. Ona je totalno luda mahaluša. Majka joj je isto psihički boesnik, a sada je na kućnom ečenu i svakog petka ide unaselje Solinau Tuzli da preuzme terapiju, sve je to izja za medije Daliline rodjake iz Bosne. Deki je preživeo pakao tri godine,.