ABORTUS I OGROMNI SKANDALI! Ovo su najpoznatije rijaliti prevare, jedna je posebno šokirala javnost, a ogromne svote novca su u igri!
Printscreen

Rijaliti vrvi od preljuba, a prva javna se desila 2011. godine u "Velikom bratu" kada je Marijana Čvljak prevarila supruga sa tadašnjim učesnikom Nikolom Nemeševićem

Prevare partnera dešavaju se u rijalitijima, ali se to često akterima obijalo o glavu. Ovo su najpoznatije rijaliti prevare, a evo kako su prošli njihovi akteri.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš

Oni su se zaljubili u kući "Velikog brata" 2011, a Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su imali i intime odnose, što je uzburkalo javnost.

Raskidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli. Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri.

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović

U odnos dvoje supružnika, Kije i Slobe, koji su se rastali u ljubavi pre ulaska pevača u Belu kuću, umešala se mlada Luna Đogani.

Luna i Sloba krili su svoju ljubav, pa su na kraju podlegli pritisku i uplovili u romansu, dok je Kija to sve posmatrala od kuće. Ipak, kasnije je i sama postala učesnica rijalitija, gde je priznala da i dalje voli muža, a na kraju je odnela i pobedu, ali su se njih dvoje nakon rijalitija razveli.

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Tara je javno priznala svoje emocije tada oženjenom reperu, koji je poklekao i pred kamerama prevario suprugu. Njih dvoje imali su buran odnos, svađali se, mirili i van rijalitija, da bi na kraju sve puklo, i brak Ivane Aleksić i Nenada, ali i ljubav Tare i Ša.

Jednom prilikom Ša je istakao da je zbog javne prevare morao supruzi da isplati 130.000 evra.

Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović

Poznati pevač i rijaliti učesnik u "Parovima" je upoznao Milijanu Bogdanović koja je prethodno bila u vezi sa znatno starijim čovekom.

Ivan se zaljubio u Milijanu koja mu je pružila, kako je rekao, sve ono što mu je u braku falilo, pa se posle 20 godina pevač zbog nje razveo i sada uživa u ljubavi sa rijaliti koleginicom.

Dalila i Dejan Dragojević

Dalila Dragojević ostavila je javno pred kamerama svog Dejana i to zbog Filipa Cara.

Svakodnevno u rijalitiju mogu da se isprate njihovi ljubavni brodolomi koji potresaju čitav region. Cae je nakon skoro mesec dana ostavio Dalilu, kada je u rijaliti ušla Maja Marinković, koja je još prvo veče osvojila Filipa.

Maja Marinković i Marko Janjušević

Poznati košarkaš je još u prvoj sezoni zbog kratke ljubavne afere sa Anom Korać pobegao iz rijalitija, a tada se zbog Marinkovićeve razveo.

Nakon finala, Maja i Janjuš su nastavili svoju vezu koja je bila veoma burna i opstala tokom četvrte sezone rijalitija. Janjuš je optužio Maju da ga je uslovljavala, napadala makazama, ali i da je zvala njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević. Rat među njima i dalje bukti, a kap koja je prelila času je Majin abortus.

Dragana Mitar i Edo Fetić

U trećoj sezoni "Zadruge" ovu ulogu preljubnika preuzeli su Dragana Mitar, koja je bila u procesu razvoda sa Sinišom Dragutinovićem, a ujedno u vezi sa Edisom Fetićem, koji je, takođe, bio u braku sa Zilhom Fetić.

Njima se nakratko umešao i Vladimir Tomović, ali ta ljubav nije potrajala jer se Dragana razvela, kao i Edo, a njih dvoje sada su ponovo u ljubavi.

Podsetimo, poslednja javna prevara koju su gledaoci imali priliku da posmatraju jeste Dalile Dragojević, kada je prevarila muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem.

DALILINA MAJKA DEFINITIVNO ULAZI U ZADRUGU! Ugovorila specijalne uslove sa produkcijom, a otkriveno i koliki će joj biti honorar!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading