DALILINA MAJKA DEFINITIVNO ULAZI U ZADRUGU! Ugovorila specijalne uslove sa produkcijom, a otkriveno i koliki će joj biti honorar!
Foto: Youtube/Printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, po svemu sudeći bi uskoro trebala da uđe u rijaliti "Zadruga", saznaje pomenuti portal.

Naime, Emina ovih dana pregovara sa produkcijom za cifru od 1.000 evra nedeljno.

- Emini nije bilo toliko bitno da uzme ogroman novac, jer je svesna da je sada najbitnije da spase ćerku. Ne može da gleda njene suze, bol i patnju. U svakodnevnim pregovorima je sa produkcijom, dobiće 1.000 evra nedeljno i spremna je da uništi život Filipu Caru - priča izvor blizak Emini za pomenuti portal.

DALILINA MAJKA DEFINITIVNO ULAZI U ZADRUGU! Ugovorila specijalne uslove sa produkcijom, a otkriveno i koliki će joj biti honorar!

Printscreen

 

Podsetimo, Emina je nedavno i sama otkrila da želi da uđe u "Zadrugu 5" i da joj nije jasno kako je Dejan trpeo sve podsvesno znajući o čemu se radi.

- Najradije bih ušla u "Zadrugu", ovako javno da svi čuju i Dejanu i Dalili rekla neke stvari. Rekla bih, nije mi jasno, zašto je Dejan kao navodno trpeo sve, a znao je i video situaciju, a i mnogi su videli to Dalilino ponašanje prema dotičnom gospodinu iz Crikvenice - rekla je Emina nedavno u svojoj prvoj ispovesti.

MARIJA KULIĆ SE ONESVESTILA U SVOM DOMU! MIljaninoj majci pozlilo, Hitna pomoć momentalno stigla!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading