POTRESNE REČI GRUJINE ŽENE Nakon ponovnog zbližavanja sa Mimom oglasila se Nikolina supruga i otkrila šta je njen jedini fokus u ovom momentu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Proteklih mesec i po dana, jedna od najaktuelnijih tema u novoj sezoni najgledanijeg rijaliti programa, svakako je bračni život Nikole Grujića i situacija zbližavanja sa Milanom Šarac Mimom.

Iako su se dogovorili da prekinu svaki kontakt i stave tačku na svoj odnos, protekle noći su odlučili da još jednom porazgovaraju. Još jednom je pevač progovorio o svojim pomešanim emocijama i žestoko se naljutio na Mimu zbog manjka komunikacije i nerazumevanja sa njene strane za odnos koji imaju. Po ko zna koji put je naveo da ima potrebu da joj bude blizu i da ne zna šta mu se trenutno dešava u glavi.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Tim povodom, pomenuti portal je stupio u kontakt sa Nikolinom ženom Ljiljom, kako bi prokomentarisala novonastalu situaciju.

- Ne znam šta bih vam rekla, a da se ne ponavljam. Pratim situaciju, ali zaista nemam vremena da se opterećujem tim dešavanjima, imam mnogo posla, radim u Kovidu, posvećujem se deci i sve ono što imam da kažem reću ću mu u četiri zida kada izađe. Jasno mi je da je to zatvoren prostor i da se veže za ljude sa kojima je zaključan 24 sata već nekoliko meseci. Zaista, jedini moj fokus i briga su naša deca, kojoj pokušavam da nadoknadim ljubav njihovog oca koji trenutno nije tu, za sve ostalo nemam vremena. Civilizovani smo ljudi i sve ćemo rešiti kada se sretnemo uživo i porazgovaramo u četiri zida - poručila je Grujina supruga Ljilja za pomenuti portal.

PUKAO JOJ FILM! Dalila žestoko odgovorila na provokacije vezane za Maju i Cara, orila se pušionica!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading