DALILA JE KOLATERALNA ŠTETA! Isplivao pakleni plan Maje i Cara koji su skovali pre njegovog ulaska u Zadrugu, sve se saznalo!
Foto: Alo/ilustracija

O ljubavnom trouglu u "Zadruzi", koji čine Filip Car, Dalila Dragojević i Maja Marinković, nedeljama unazad ne prestaje da se priča.

Naime, Dragojevićka je ostavila supruga Dejana Dragojevića zbog Cara, Filip je ostavio Dalilu zbog Maje, a iza svega se, kako pomenuti portal saznaje, krije pakleni plan koji su Marinkovićeva i Car smislili pre ulaska u rijaliti.

- Filip i Maja su imali turbuletnu vezu nakon napuštanja "Zadruge 4". Zbog njihovih svađa je čak morala i da reaguje policija, a neretko su njihovi sukobi završavali i udarcima... Maja ne voli monotone veze, zbog toga je i sa Janjušem uvek pravila neki haos. Čim im je veza postala jednostavna Maja je tražila od Filipa da kad uđe u "Zadrugu" prevari je sa nekom zadrugarkom, kako bi njen dolazak izazvao potpuni haos i tu devojku ostavio zbog nje - priča izvor blizak paru i dodaje:

Printscreen

 

- Dalila je u ovom slučaju bila samo kolateralna šteta. Caru se ona jedina dopala od svih devojaka u kući i mislio je da će se malo zezati sa njom dok Maja ne uđe. Međutim, sve se otelo kontroli, verujem da nije mogao ni da zamisli da će se ona razvesti zbog njega. Pokušavao je očigledno da se izvuče iz celog odnosa, ali nije uspeo sve dok nije došla Maja i ona mu je bila spas - završava izvor.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Mislim da Car nije ravnodušan prema Dalili, ali opet sa Majom ima poseban odnos i nikada je neće ostaviti zbog neke druge - završava izvor.

ZAR JE MOGUĆE, DANO MOJA?! Suzani Mančić preminula bliska prijateljica, voditeljka potpuno slomljena ne može da dođe sebi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading