DALILA DOŽIVELA NERVNI SLOM NAKON HAOSA SA DEJANOM! Zadrugarka ne može da dođe sebi, vrišti na sav glas, ne može niko da je smiri!
Printscreen

Nakon haos koji je napravila sa DejanomDalila Dragojević je otišla u pab "Prijatelji" da je Lepi Mića, Jovana Tomić Matora i Anđela Đuričić smire i popričaju sa njom.

- Ja nisam takav čovek da gledam nekoga, a da ne priđem. Znaš kakav prizor, svi se skupili da ga čuvaju od mene, ne razume, odvratan prizor. Ona preko njega mene poliva - drala se Dalila.

- Ostani ovde sa Mićom, idem ja, ostani malo sama, biće bolje - rekla joj je Matora.

- Ne mogu ja Mićo, trideset ljudi mi se nakupilo na vrat, ne mogu da izdržim - vikala je Dragojevićka.

- Sve će biti u redu - tešio je Mića.

UDARAO GLAVOM O ZID! Nikad gori haos Dalile i Dejana, Dragojević izgubio kontrolu i krenuo da se povređuje, obezbeđenje uletelo momentalno!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Asa

01.12.2021 20:29

Dalila je veliko zlo (kao Ermina prošle godine). I kad je nasmijana, njoj izvire pakost iz očiju. Samo je pitanje dana kada će Dalila fizički povrediti sebe ili Dejana. Noćas Miljana, danas Dalila, dva psihijatrijska slučaja, mnogo bolesna. Nije mi jasno šta se još čeka da urade a da bi bile udaljene iz Zadruge. Do sada su i jedna i druga nasrtale i udarale druge osobe. Pravila Zadruge okačite maci na rep.