MUK U BELOJ KUĆI! Gruja prekinuo emisiju! Zadrugara stiglo kajanje pa se obratio ženi i poslao važnu poruku
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je podela budžeta Anđele Đuričić, a zadrugarka je nastavila da deli zadrugarima novac i govori im svoje iskreno mišljenje

- Veliki budžet za Krleta. O njemu mogu da kažem da je to osoba koja je imala najiritantniji glas za mene, a onda sam saznala da je moj glas iritantniji. Krle je meni jako drag, nemamo preterano dobru komunikaciju, ali kad imamo, mi pričamo po ceo dan. Uvek mi je dao, pozajmio, doneo sve što mi je trebalo - govorila je Anđela.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- E, sad Đole... Bio mi je jako bezobrazan i iritantan, bio si protiv Mateje i mene. E, onda se pokazao kakav je, želi da bude kvaran, ali mu to ne ide, bar ne prema meni. Nikada me nije uvredio, kao što nisam ni ja njega. Srednji budžet za njega - komentarisala je Anđela.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Gruji ću morati da dam mali budžet. Da imam srednji, dala bih ti srednji budžet. Imamo fantastičnu komunikaciju, ali je stalno postojao taj neki balans. Nisi zaslužio mali budžet, samo postoje ljudi sa kojima sam jako dobra. Deluje mi da ni sam ne znaš šta ćeš sa sobom, najbolje je da se presabereš, jer ti već tri meseca ne znaš šta ćeš sam od sebe - govorila je Anđela.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Samo bih želeo svojoj supruzi da čestitam rođendan i da joj se izvinim za ono što je morala da gleda ovde - obratio se Gruja.

PUKLA TIKVA! Čaprićka i Anđela zaratile zbog Dalile i podele budžeta!

Komentari (0)

Loading