PUKLA TIKVA! Čaprićka i Anđela zaratile zbog Dalile i podele budžeta!
Printscreen

Vreme je za podelu budžeta! Magdalena Milinčić je za novog vođu postavila Anđelu Đuričić. Ona je mesto pored sebe rezervisala za njenog budućeg-bivšeg dečka Mateju Matijević. Sledeći srednji budžet je dala Dalili Dragojević

Printscreen

 

- Što se tiče Dalile, od početka nisam imala komunikaciju, opustila sam se u poslednje vreme tek. Imala sam takav stav ne mogu odmah da se opustim. Posle dva-tri meseca se bolje upoznamo. Ona i ja nismo imali konflekte, imala je sa Sandrom, ali sa mnom ne. Videla sam je da plače, i ja sam joj prišla mislila sam da će joj biti lakše ako bar ćutim pored nje. Meni je sa njom super da provodim vreme, mi stalno pričamo i ne spavamo - govorila je Anđela.

Printscreen

 

- Naredni veliki je za Frana, šta reći za njega. Mislim da možemo da se družimo i napolju, mislim da prema meni nisi ispao korektan i eto - rekla je Anđela.

- Milici srednji, nisu joj okej postupci prema Mensuru, ali mlada si, ti bi sve ali ne bi ništa, ni sama nisi sigurna šta ćeš. Nemamo prilike da se družimo jer si sa njim stalno - obrazložila joj je ona.

DALILA I DEJAN PONOVO ZAJEDNO Dragojevićka došla i sela kod njega!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading