STAVIO TAČKU NA PRIJATELJSTVO! Đedović spreman da potpuno raskrinka Dejana, udario na Dragojevića nikad gore i brutalno ga ponizio: On je loš čovek!
Printscreen

Tara Simov i Marko Đedović su komentarisali ponašanje Dejana Dragojevića.

Naime, Đedović je ljut na Dejana jer je rekao Lepom Mići da čuva Dalilu:

- On je rekao da sažaljeva Dalilu, pa je zamolio Miću zbog toga, ne da bi se pomirio sa njom - rekla je Tara.

Printscreen

 

- Ja kada nekog sažalim, ja idem u vatru i vodu, nisam si*ica, idem i u vatru i u vodu. Seti se kada smo se ti i ja svađali - rekao je Đedović.

- A  Aleksandra jutros kaže, ja dok sam živa ti se u Šepak ne vraćaš - rekla je Ana.

- Kod mene toga nema, ja ću sada da komentarišem i da sve raskrinkam - rekao je Đedović.

Printscreen

 

- I Fran je bio u groznoj situaciji, ali on me je slušao. Tara ti si našla opravdanje, jer sam ti ja bio i mama i tata, ti si imala opravdanje jer sam ja bio divan prema tebi, ali meni Dejan ništa nije uradio da bih ga ja opravdao - nastavio je Đedović.

- Jeste, to je tačno - rekla je Tara.

- Videla si juče, sa mnom ne priča, i trči kod Miće, samo što on nije kao ja, Mića mu nikada neće reči kao što bih ja - rekao je Đedović.

- Loš je, a ne želi da se menja na bolje. Da ima želju, ali ne vredi, on želi da bude dobar. Nije tu ljubav opravdanje, on nije pričao sa porodicom dve godine zbog nje, a on se tako ponaša, treba sa nekim on da priča i treba da se čuje sve, ovo je rijaliti mozak, ali ostalo me ne zanima - komentarisao je Marko.

Printscreen

 

- On nikada nije zaštitio Sandru koja mu je najviše pomogla - rekao je Đedović.

- Ali kako može to tako - upitala je Ana.

- Pa loš čovek, on je koristoljubljiv i zato se družio sa mnom. Prija mu moje društvo da ga izlečiim, a onda posle toga razmišlja o Dakici i kako da je brani. Pa to je praziluk rijaliti, Dalila je za njega čovek, bar je bolji prijatelj - rekao je Đedović.

RAZMIŠLJA O POMIRENJU SA BIVŠOM! Dejan izjavom šokirao sve, nisu mu se ugasile emocije prema Dalili, voditelj zanemeo nakon ovih njegovih reči!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dusanka Simin husenbegovic

29.11.2021 22:20

Ovaj Djedovic prodana dusa. On nekom ksze da je los covek nema podmuklije osobe od njega, dvolican i glup.

Zoks

30.12.2021 13:51

@Dusanka Simin husenbegovic - Dejan je super lik,ma dobro što uopšte i priča sa njom,pa ona je njega ponizila, šta sad hoće da okrene priču u svoju korist,strašno