DALILA JE OSTAVILA DETE U ŠVAJCARSKOJ Procurio razgovor zadrugara u pušionici, ispričali Dragojevćkinu najveću tajnu!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Đedović koga je Dalila predstavila kao svog prijatelja, ovog puta nije imao nijednu lepu reč da kaže o njoj, a Sandra se sve sa njim složila. 

- Dalila nema prijatelje, ona samo ima neke saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca pa joj neko tako nešto pošalje da bi se izreklamirao jer je reklama na Pinku jako skupa. Ona nema prijatelje - tvrdi Marko. 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Znači Miljana je kao luda, ali je bila potpuno u pravu, da se Dalila samo udala da bi mogla da se vrati normalnom i da bi se pomirila sa ocem - zaklljučila je Sandra.

- Ono o čemu svi pričaju je i to da su vodili Dejana i da promeni i veru i sve. Meni je to potvrdila Vesna Rivas. A to je čuo i Mensur zato je on Dalili rekao znaš dobro šta je on uradio za tebe, to mora da se poštuje - pričao je Đedović.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Da, to isto kad su se pre svađali na početku, pre nego što si ti ušao, Mensur je njega napao i rekao kaži svima kako se sada zoveš - šapnula je Sandra.

- Pa se priča da ima dete i da ga ostavila u Švajcarskoj, zato ona kada čuje pesmu Pepeljuga... - krenuo je da priča Marko, ali je onda neko ušao te su morali da prekinu poverljivi razgovor.

 

 

BONUS VIDEO:

JANJUŠ SE SVETI MAJI, POČEO DA ZAVODI OVU ZADRUGARKU Zbog ovoga će i Car poludeti!

 

Komentari (0)

Loading