SKANDAL! DALILA I CAR U ŽESTOKOM SUKOBU! U svađu se uključila i Maja Marinković, oplela po Dalili i delila joj sočne uvrede
Foto: Youtube/Printscreen

Voditeljka Ivana Šopić je u toku emisije  dala  reč Filipu Caru kako bi prokomentarisao prethodni snimak.

- Nije realan, nije logiča, deluje čak i meni smešno. Još mi gore deluje da sam ja sebe iz dana u dan, pogotovo u utorak, uveravao neke stvari. Uveravam sebe stvari koje su neispravne - pričao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ti imaš još sedam meseci da se uveravaš u sve što si pričao, da si čist fin i pošten. Hoće da bude žrtva, a ne može da bude - dobacila je Dalila.

- Znala si me dok si mi sa vrata govorila da sam ološ - rekao je on.

- Ti si sve ono što ti je dečko rekao u hotelu - ubacila se Maja.

- Kad doživiš da ti Maja kaže da si dr*lja, meni je to kompliment. Dečko ti je rekao da ćutiš i ne vređaš njegovu bivšu devojku. Kad mi ti kažeš uvredu, znam da sam na pravom putu - nastavila je Dalila.

Foto: Youtube/Printscreen

 

 

- Neće se dobro završiti nastavi Maja sa ovakim ponašanjem, ti nisi slušala, pa vidiš kako si prošla. Kad je godpođa meni govorila da nema mu*a, a Dejanu govirla ono što je Miljana pre neki dan rekla, isto smo radili, gospođo - rekao je Car.

- Ja nikad nisam otišla kod Dejana u krevet i rekla da ga volim. Ja sam u svom odnosu ispala najgfora, a ti si u odnosu gde sam sve dala ispao mnogo gori. Ućutkaj svoju devojku, kao što si tražio da ja nevređam Dejana - odbrusila je Dalila.

- Tebe nisam uspeo namoliti, a nju ću nadam se uspeti - dodao je Car.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kad vidim ovo ponašanje gde si kontradiktoran, a to i Maja zna, iako se pravi luda. Za nju me ne zanima da li će biti izigrana, ako uđe Mina Vrbaški i ona će biti šikanirana. Ona je svesno ušla u odnos, a ja sam mislila da sam našla čoveka - nastavila je Dragojevićka.

- I ja sam mislio da sam našao ženu, a našao sam... Iz dana u dan vidim za crnim stolom, u odnosu sa ljudima, prema bivšem partneru o kome se i čemu radi. Ovo sam trebao da napravim i hteo sam. Ove laži koje sam pričao sa jedne i druge strane, to je uveravanje kao što je ona uveravala Dejana da ga voli. Kad sam sa osobom koja mi je zabila nož u leđa, zabiću joj sablju - odbrusio je Filip.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Da li si normalan šta pričaš? nemaš veze sa životom - dobacila je Dalila.

- Ja sam ovu gospođu terao da priča sa njim, a onda ga je vređala - nastavio je Car.

SADA BI DA VRATI VREME! Dalila progovorila o pokajanju, poslala jaku poruku Dejanu i otkrila da li će preći Caru preko svega

 

Komentari (0)

Loading