ZADRUGARI SE OBRUŠILI NA MAJU I CARA! Prokomentarisali Filipovu reakciju na saznanje da se njegova devojka viđala sa Čorbom i zaključili da su foliranti!
Foto: Youtube/Printscreen

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Tomić Matoroj da prokomeariše odnos Filipa Cara i Maje Marinković.

- Nema potrebe da se vređamo, samo govorim kako mi izgleda. Juče je zamerio Maji da nije bila iskrena. Bila sam pristuna u sobi kad ja rekla da nije ništa uradila, a onda saznaje da je uradila sa Čorbom. Mi koji smo bili prisutni znamo da nije bilo kako je ispričao. Đedović je je*o mater Čorbi jer ga je bukvalno molila da bude sa Čorbom - pričala je zadrugarka.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Niko od ovih ljudi nije ovako pričao prošle godine, nego kako ja volim Janjuša - ubacila se Maja.

- Mislite šta hoćete, odnos Majin i moj je započeo nenormalno, ja sam stupio u druge odnose nenormlano - dodao je Car.

- Već me smara, on pravi sra*nja i njegova sra*a komentarišem. Ja ovih dana slušam i menja mi se mišljenje, bliska sam sa Dalilom i ne slažem se sa nekim stvarima. Poznvajući Cara mislim da muti nešto, kao što je mutio u ponedeljak. Maja mi nije Maja koja je vadila oči, previše ima razumevanja, ne pozivam da se bijete. Kad bi bili apsolutno iskreni, to bi bilo, a ne ovo zataškavanje - rekla je Matora.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja Filipu dosta zameram, ali razumem ljude nemaju da vide prilike kako se mi raspravljamo. Filip jeste neke stvari uradio jako loše, ali nekako mu verujem - nastavila je Marinkovićeva.

- Ovde je pitanje samo ako nije bilo emocija kad je bila sa Čorbom, kako su se vratile za 15 minuta? Više mi je dosta opravdanja "nisam bila u vezi". Maja ako poštuje i voli svog dečka, nije ga prestala voleti i to nije opravdanja da se je*e sa nekim! On je*o nekog jer je rekao da nema ništa prema Maji - ubacio se Lepi Mića.

- Ja sam sinoć rekla Maji da mi ne liči na sebe. Nemam ništa protiv ako ona želi da se promeni i biće mi drago ako ovaj odnos i svaki sledeći ne želi da bude sa Janjušem. Onu njenu iskrenost kad je bio Janjuš u pitanju i Čorba, ona je znala na mene prvu da se bori po tri sata. Sve više mi liči da između njih postoji ogromna strast - pričala je Rešićeva.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Ja sam imao i napolju situacije sa Majom, da me tuče, grebe, štipa, razbija telefon i pravi haos. isto tako sam imao i dobar odnos sa Majom, znao sam to ludilo da umirim. Imao sam odnos sa Majom, šetali smo, išli u zološki vrt, kod moje porodice i družili se sa drugim ljudima. Ja sam ispao neispravan i ovde i napolju prema njoj. Gledaću da odnos bude drugačiji jer je građen iz prijateljstva, poznajemo jedno drugom porodice - rekao je Car.

- Nisam komentarisala od dana kad ste ušli u vezu, pristrasna sam prema vama sa kojima sam živela. Moje mišljenje je da postoji ogromna strast i ni lj od ljubavio kao njegova prema Dalili, Mini, a njena prema Janjušu. Tu se vidi da gori sve, niko ne osporava. Ja znam Majinu ostrašćenost za odbranu svog partnera, ona ni jednom nije ustala da ga odbrani. Prošle godine je branila Janjuša i vezu sa Čorbom - dodala je Sandra.

SADA BI DA VRATI VREME! Dalila progovorila o pokajanju, poslala jaku poruku Dejanu i otkrila da li će preći Caru preko svega

Komentari (0)

Loading