TARA SIMOV POKAZALA STRAVIČNE POVREDE Zadrugarku nakon jezivog nervnog sloma hitno izveli iz Zadruge, vratila se u gipsu!
Printscreen

Tara Simov poznata je kao neko ko ne ume baš da kontroliše svoj bes. Tako je bilo i sinoć kada je doznala da će Nenad Aleksić Ša da uzme njenog psa kog su zajednički kupili kada su bili u ljubavi.

Tara je rekla da je sama to shvatila ,iako mnogi sumnjaju da je neko od novih učesnika preciznije Maja nekako dostavila tu informaciju, što je izazvalo totalni haos.

Printscreen

 

Tara je besnela po imanju i uprkos težnjama njenih cimera da je smire nanela je sebi povredu ruku koja je morala da bude sanirana. Ona je sačekala Milana Miloševića koji je došao u emisiju i poslali su je kod lekara, a kada se vratila imala je gips na ruci.

Tara se nakon lekarske intevencije vratila na imanje i u razgovoru sa Dejanom opet je izložila svoj problem sa psom, a ono što su svi primetili bio je gips na ruci.

SLOMILA SEBI RUKU I UNIŠTILA IMANJE! Isplivao snimak jezivog nervnog sloma Tare Simov, uputila stravične pretnje nakon što je saznala ovo: Sve ću vas poklati!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading