SLOMILA SEBI RUKU I UNIŠTILA IMANJE! Isplivao snimak jezivog nervnog sloma Tare Simov, uputila stravične pretnje nakon što je saznala ovo: Sve ću vas poklati!
Printscreen

Rijaliti učesnica Tara Simov dobila je nervni napad kada je pomislila da je njen pas April kod bivšeg dečka Nenada Aleksića Ša.

Naime, Simova je odmah počela da divlja po imanju, pa je slomila ruku, lomila sve oko sebe i šetala u krug. Potom je vikala kako će ići u zatvor ako Ša viđa njenog psa više nego što treba.

- Lepo sam rekla da Ša može da ga viđa ponekad. Moj pas, moj pas, gde sam ga ostavila, tamo će i biti! Kakav Ša bre! I vodite me na taj gips za ruku. Kud sam ja bila, šta sam radila... Taj pas ne može biti kod Ša. Biće tada priča da je osam meseci bio kod njega, ja ću nekog da ubijem! Pas smeju da viđaju samo četiri osobe. Nenad Aleksić Ša, ako bude pipnuo psa, preklaću sve, sve ću preklati - vikala je Tara i govorila da je sama sebi slomila ruku.

- Pas je tamo gde si ga ostavila. Doći će neko za ruku - istakao je voditelj.

DEJANOVA BOLNA ISPOVEST RAZORILA DALILU! Dragojević se slomio i zajecao, svi zadrugari plakali, njegova bivša ne može da dođe sebi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading