DALILA SAZNALA DA SU FILIP I MAJA IMALI ODNOSE! Zadrugari joj saopštili vesti, ona se od bola slomila i zajecala kao nikada do sada!
Printscreen

Dalila Dragojević sinoć je tokom žurke saznala da ju je Filip Car prevario sa bivšom devojkom Majom Marinković i da je sa njom ozvaničio vezu, što je Dragojevićka teško podnela.

Dalila je tokom čitavog dana slutila da se nešto dešava između Maje i Cara, ali je tek uveče dobila potvrdu da je osećaj ne vara. Dalili je ove vesti saopštio Sale Luks.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- A oni su zajedno? - pitala je Dalila Saleta.

- Da - rekao joj je Luks.

- Divno - rekla mu je razočarano Dalila.

- Pa bolje da ti mi kažemo nego da čuješ - rekao je on.

Printscreen

 

- Je li moguće da se ovo dešava - pitala ga je ona.

- Pa šta si drugo očekivala - pitao je Sale.

- Mogu se kladiti da su imali odnose. Odvratno - rekla mu je Dalila.

Dalila je gotovo čitavu žurku preplakala, a Car i Maja su u jednom trenutku čak i prošli pored nje dok je lila suze, ni ne pogledavši je.

Oni su se ljubili pred svim cimerima, a zatim su otišli u sobu za izolaciju, gde su imali intimni odnos.

UVEK SAM PRIČAO ISTINU! Dalilin otac konačno otkrio sve o Dejanovoj promeni vere, nije podržavao ćerku, ali je sada odlučio da progovori o svemu!

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Maja

24.11.2021 09:31

E sledeci korak produkcije je trudnoca pa ce drama biti nekoliko dana dal je trudna ...sema uvek ista aova zentu.aca je toliko umisljena , prepredena i odbojna da ne pamtim da sam videla u skorije vreme osobu koja me vise nervira . Dakle ocekujemo da "sumnja" da je trudna i onda ce on da se lomi... pa isti scenario posle svakog raskida svakog para. Dojadilo.

Srećko

29.11.2021 08:39

Has,ha ha Dalila vrišti, plače zbog ljubavnika, dobila šut kartu. Ggaduro, nikoga ne poštuješ. Deki glau gore i samo napred. Ta promiskuitetna žena te ne čini srećnim, pokušaa ati uništi život. Ne zaslužuje da je pogledaš. Ojačaj, ne okreći se viš, jer je ona za tebe prašina. Raspala KUJA.