DEJAN PONOVO BEŽI IZ ZADRUGE! Dalila ga dovela do ludila, pojavio se snimak njegovog nervnog sloma nakon njenih pretnji!
Printscreen

Dejan Dragojević pokušao je noćas da pobegne iz “Zadruge”. Nakon burnih svađa sa Dalilom, njemu je pao mrak na oči pa je želeo da izađe kroz prozor spavaće sobe.

Naime, Dejana je iznerviralo što je Dalila rekla da će uzeti njegov mobilni telefon i kartice, pa je želeo da ode po njih i skloniih na sigurno. Dragojević je počeo da iskače kroz prozor, ali su ga u tome sprečili Marko Đedović i Miljana Kulić. Kontroverzna zadrugarka urlala je na sav glas kako bi obuzdala Dejana.

- Idem i ja, idem i ja. Ako odeš ti, idem i ja Dejane, neću to da radiš - vikala je Miljana.

Kulićeva i Đodović su uspeli da obuzdaju Dragojevića i zadrže ga u rijalitiju. Dejan se zatim obratio svojoj supruzi, pa joj je poručio da se neće dobro provesti kada pozove njegovog oca Husu:

Videćeš šta će se desiti kad ja pozovem tvog babu. Ja te osetim u dušu ciganšturo jedna pogana, nezadovoljna klošarko. Popišala si mi se u život i još kao pominješ kartice, telefon. Teško onom kome ti išta daš - Zovite policiju, idite po moje lične stvari, moje telefone, kartice… - besneo je on.

PRIZNALA DA GA VOLI, PA ZAJECALA! Novi žestok okršaj Maje i Janjuša, ponovo mu spomenula slikanje sa Anom Korać dok je ona išla da abortira!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading