PARFEM SE LAKO KUPI, DALILA JE LJUDSKI ODRON! Oglasila se Maja i brutalno ponizila Dragojevićevu, a onda otkrila i da li će oprostiti Filipu sve!
Printscreen

Dalila Dragojević je sinoć u žučnoj raspravi pobacala sve stvari svog ljubavnika Filipa Cara, a između ostalog i skupoceni parfem.

Naime, taj parfem mu je poklonila bivša devojka Maja Marinković koja se sada oglasila i ponovo pokazala da nema dlake na jeziku.

Maja je przinala da veruje Filipu da mu je krivo nakon svega, ali da to ne umanjuje težinu njegovih grešaka.

- Što se tiče ovog dešavanja između Cara i Dalile, smatram da ju je nazvao pravim rečima, jer se ona tako i pokazala. Ja verujem da je njemu krivo zbog toga što je ispao loš prema meni, ali to ne menja činjenicu da je on to uradio. Ovo nije kraj, tek je početak haosa - kaže Marinkovićeva odlučno, pa nastavlja:

- Dalila je pravi ljudski odron, nasrće na Dejana koji je nedužan u celoj priči, da sam ja tamo, drugačije bi išao tok dešavanja. A što se tiče pafrema, videla sam koliko mu je krivo, samo zato što je to poklon od mene, vi znate da sam ja oduvek bila džek, tako da mi je najmanji problem da kupim novi. Parfem je lako kupiti, ali obraz nema cenu - zaključuje Maja.

Podsetimo, nakon sinoćnog haosa i nezapamćene drame koja se odigrala u hotelskoj sobi između Dalile Dragojević i Filipa Cara, udata zadrugara je u žučnoj raspravi pobacala sve stvari svog dečka, između ostalog i parfem.

PAPIRI ZA RAZVOD SE OČEKUJU VEOMA USKORO! Otkriveno šta će sve pored kuće dobiti Dejan nakon rastanka i Daliline javne preljube!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Tića

17.11.2021 21:31

Jel' to ona Maja sto je bila sa Janjusem,pa sa Corbom na metar od Janjusa...ili ona Maja koja dobija pitanje ko bolje j....ili ona Maja koja je groktala Janjusevoj zeni na slusalicu ili ona zbog koje Janjus zamalo da ostane bez starateljstva

Visnja

18.11.2021 07:56

Majo precenjujes sebe. Zaboravila si sta si ti radila a sta je Janjuseva zena prezivljavala. Nisi Bogom dana ,nego si u rangu Dalile i uopste lakih zena.