SPREMAN JE DA IMA ODNOSE U RIJALITIJU! Dejan okreće novi list, izneo sav prljav veš iz braka sa Dalilom i otkrio jedan detalj koji je šokirao ukućane!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević je došao kod Ane Spasojević na krevet, a njima su se pridružili i Marijana Zonjić i Nikola Grujić.

Naime, oni su pokrenuli temu o Dejanovom trenutnom ljubavnom stanju, a onda mu je Ana rekla da mu treba vrela akcija kako bi se oslobodio i zaboravio na sve, što je on sa osmehom potvrdio.

- Ja nisam pet godina sa ženskom osobom progovorio. Nisam ni izlazio, to je bilo rizično po mene. Svaka moja komunikacija sa ženama bila je rizična. Nisam ništa hteo. Treba mi još nedelja, dve, da se otkačim skroz, da preguram. Zakopao sam se, ko bi se menjao sa mnom u ovoj situaciji, treba da se oslobodim malo što se tiče s*ksa, treba mi to. Imaš kremu neku? - pitao je Dejan Marijanu.

- Imam, čekaj ja ću da ti stavim - rekla mu je Marijana.

- I ti ćeš ga staviti polako - dobacila je Ana Gruji aludirajući na Mimu.

SVAŠTA JE RADILA U PAROVIMA, ZNAM JA SVE! Kontroverzna rijaliti zvezda raskrinkala Dalilu i njen opaki plan, a nakon ove izjave ništa više neće biti isto!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Kada

13.11.2021 15:07

produkcijo veliki sefe ubacite lepu devojku sa zadatkom da osvoi dejana on je izgibio nevinost kod dalile I dalje nista nezna a ona radila svoj poso on vezan u tom selu momak je najlepsi od svih.