SVAŠTA JE RADILA U PAROVIMA, ZNAM JA SVE! Kontroverzna rijaliti zvezda raskrinkala Dalilu i njen opaki plan, a nakon ove izjave ništa više neće biti isto!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Pevačica i rijaliti majstor Vesna Vukelić Vendi, poznata je po svom britkom jeziku, pravdi i istini, po tome što uvek dubinski i temeljno iznese analizu svih aktuelnih dešavanja, tako da je i ovoga puta dala svoj sud o rijaliti paru Dalili Dejanu Dragojević Filipu Caru, koji već mesecima unazad tresu region i pune novinske stupce.

Naime, Dalilinu prevaru i ulaženje u emotivni odnos sa Filipom Carem mnogi osuđuju i potpuno su na strani ostavljenog Dejana Dragojevića, a Vukelićeva je sada iznela pravi presek stanja celokupne siutacije.

- Svaki rijaliti ima svoju noseću temu, tako i sada. Tema sadašnjeg rijalitija jeste lov na lisicu. Međutim, ovde je samo čir pukao. Zašto je došlo do pucanje čira, odnosno kako se u narodu kaže grizlice, šta je prouzrokovalo da se grize, grize i progrize, kao što kaže tema, lisica koja je plaćena da je mi razobličavamo, kao što sve u životu mora da se razobličava, tako i ovaj lov na lisicu, koja misli da je jako lukava i da lukavstvom može da zamajava narod - na početku je naglasila Vendi, kao uvod u dalju analizu Dalile Dragojević.

SVAŠTA JE RADILA U PAROVIMA, ZNAM JA SVE! Kontroverzna rijaliti zvezda raskrinkala Dalilu i njen opaki plan, a nakon ove izjave ništa više neće biti isto!

E-stock

 

- Ključni problem se krije zakopan u prošlosti i glasi ovako: Dalila Mujić je patološki bila zaljubljena u Davida Dragojevića, do te mere da su se ljudi stideli posmatrajući ženu koja je uhodila kroz Parove Davida. Pošto je jedva nekako shvatila da mu nije ni u malom mozgu, pretvorila se u flaster, koji ga uhodi po kući, po žurkama bez trunke stida i srama, prezrela je i njegovu devojku i počela da se bavi svim mogućim smicalima da mu zagorča boravak u rijalitiju  - dodaje ona.

- Imala je sreću okolnost da niko iz produkcije, slučajno ili namerno nije želeo da je razobliči, i da se pozabavi njenom bolesnom zaljubljenošču i svim drugim pakostima u bolesnom proganjanju Davida i njegove devojke (Aleksandre Subotić), sa kojom se zabavljao u rijalitiju, i svima njemu bliskim, govori Vendi i naglašava da je Dejan upravo tada "upao" u Dalilinu zamku - ističe Vendi.

- Onda se pojavio Dejan kao Davidova podrška i vrlo brzo je uveden u igru na Dalilino insistiranje. Lisica Mujić je tada preko noći "skovala" plan i Dejan je bio glavni mamac i karika na koju se ona "zakačila" - razotkriva Vendi i dodaje jako bitnu stvar:

SVAŠTA JE RADILA U PAROVIMA, ZNAM JA SVE! Kontroverzna rijaliti zvezda raskrinkala Dalilu i njen opaki plan, a nakon ove izjave ništa više neće biti isto!

Printscreen

 

- To što je raskinula, kako Davidova majka podseća, tada sa nekim Dadom, isto u rijalitiju, i to po istom obrascu kao što je posle uradila sa Dejanom - ističe Vukelićeva.

- Znači, ona preko noći menja kurs kretanja i navodno se zaljubljuje u Dejana, da bi zavarala trag. Iako se već tada videlo da ga voli sa mržnjom, namestilo se da to Dejanu prija, da ga neko sa mržnjom voli, jer je očigledno on mazohista, i da bude u ulozi roba, zato on i nije imao problema u braku četiri godine - otkrila Vendi i ističe da je Dalili Dejan služio kao paravan kako bi se lakše "uvukla" u gnezdo Dragojevića.

- Ona se preko njega udala za Dragojeviće, ne za Dejana. On je samo bio trojanski konj, koji je preveo u Dragojeviće, da ona može da ih ima pod lupom i da osluškuje stanje u Veterniku po principu "rekla-kazala" - dodaje ona.

- Drugi razlog je, ako ne može original, može da ima Davidov falsifikat, tj. genetiku Davidovu i da dobije dete iz njegovog gnezda - kaže Vendi i nastavlja da raskrinkava Dalilu:

- Međutim, Dejan je očigledno "onjušio" da nešto tu duboko "smrdi" i povlači radikalni rez, ograđuje se i pušta niz vodu i brata, majku i sve tamo, misleći da je time rešio problem i da može da se voli i dalje slobodno sa mržnjom od strane ove Lisice, Dalile, kao i da je tako rešio problem koji ga je očigledno tištio, ignorišući istinu, omamljen, ugnjetavanjem i mržnjom koju je dobijao od svoje drugarice Lisice u neograničenim količinama - ističe Vendi.

- Raspad ove priče na dinamitu mržnje, koju je Dejan prevodio kao ljubav, za dlaku je izbegnut sa Stefanom Karićem u rijalitiju zbog čega su i pobegli. Ali Dejan je želeo da "jaše" istu zabludu. Međutim, emocije su skrenule prema Filipu Caru koji je očigledno samo izgovor za naplaćeni brak u rijalitiju. Filip Car se atetirao u đavolje gnezdo jer nema uvid. Njegova prednost jeste što je lako zaljubljiv i što je kao i svi tamo pretvorio seks u olimpijsku disciplinu - završava pevačica detaljnu analizu Dalile Dragojević.

PRIREDIO JOJ NEZABORAVNO ISKUSTVO! Zola zajahao Miljanu naočigled svih, nije mogao da se kontroliše!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading