KONAČNO, OGLASIO SE ŠA! Reper otkrio sve vezano za dopisivanje sa maloletnom Milicom Veselinović, evo šta je istina!
Foto: PrntScrn

U sinoćnoj emisiji ''Pitanja novinara'', predstavnica sedme sile podigla je Milicu Veselinović, pa je na osnovu svojih saznanja upitala za prepiske sa bivšim dečkom Tare Simov, reperom Nenadom Aleksićem Ša. Podsećanja radi, Milica je priznala da se prethodno dopisivala sa ljutitim rivalom svog sadašnjeg dečka Mensura Ajdarpašića, Vladimirom Tomovićem.

Kaži nam nešto više o dopisivanju tebe i Nenada Aleksića Ša - pitala ju je novinarka.

KONAČNO, OGLASIO SE ŠA! Reper otkrio sve vezano za dopisivanje sa maloletnom Milicom Veselinović, evo šta je istina!

Printscreen

 

- Ja tvrdim da nikada u životu sa njim nisam pisala i da te prepiske ne postoje. Nikada ga nisam pratila na Instagramu, želim da vidim te prepiske - odgovorila je Milica.

Ekipa gorepomenutog portala je kontaktirala Nenada Aleksića Ša, kako bi dobila preciznije informacije o celokupnom dešavanju, tj. da se proveri da li je to zaista istina ili je, pak, reč o dezinformaciji. Kada je reč o dopisivanju sa maloletnom zadrugarkom, Ša je imao da kaže:

- Nikad u životu sa tom devojčicom nisam niti jedno slovo razmenio, niti se poznajemo, ne znam odakle potiče ta priča, samo mogu da kažem da je to ogromna laž - rekao je Ša.

Nisu propustili, a da ga ne pitaju kako komentariše to što je Tara tom prilikom ustala i rekla kako, takođe, ne veruje da te prepiske postoje i da Ša, kako ona kaže, ne laže što se tiče takvih stvari, na šta je on imao da doda:

- Drago mi je što zna da to nije moj fazon i da ne lažem, a za novi okršaj sa Mensurom nisam znao, znam samo da to traje već par dana, a šta je glavni razlog stvarno ne znam, ali se vidi očigledna netrpeljivost - dodao je Ša.

Za sam kraj, pitali su ga ono što sve zanima, a to je kako komentariše odnos Tare i Mateje Matijevića u prethodnih nekoliko dana, na šta je imao da istakne samo jedno:

- To ne bih komentarisao - zaključio je Ša za gorepomenuti portal.

ŠOK! DALILA REKLA DA NE ŽELI RAZVOD, A ONDA SE OGLASIO CAR: Otvorio sam mu oči, ovo ga je spasilo, upoznaće ljubav svog života!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading