DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju!
PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević navodno je odlučila da dobro naplati prevaru i raspad braka sa Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude adekvatno nagrađena.

Naime, rijaliti učesnica je navodno od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca. Kako kaže sagovornik pomenutog lista blizak ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Starleta iz Bosne smatra da je za svega nekoliko meseci od početka emitovanja "Zadruge 5" toliko doprinela šouu i podigla gledanost da treba da joj se dodatno plati. Kada je shvatila da će je afera sa Filipom Carem koštati braka, te da je trenutno najomraženija rijaliti učesnica u Srbiji i regionu, odlučila je da sebi podigne cenu.

DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju!

Printscreen

 

Poznato je da je još uvek zakonita gospođa Dragojević dosad uzimala 1.500 evra nedeljno, što je značilo da bi, ukoliko ostane do kraja, od učešća u rijalitiju zaradila 60.000 evra.

Međutim, u razgovoru sa čelnicima, ona je iznela svoje viđenje celokupne situacije, naglasivši šta je sve rizikovala i izgubila, te da je svesna šta je tek čeka kada izađe u spoljni svet. Zbog toga je navodno imala nove uslove kako bi nastavila da diže gledanost i iznosi svoj prljav veš u javnosti.

Navodno, ona je od njih zahtevala da joj se povisi honorar na čak 150.000 evra, uz uslov da se prva polovina odmah uplati na račun. Eventualno, Dalila je rekla da je spremna i na kompromis - da dobije stan u Beogradu u toj vrednosti. Naravno, uslov je i da, ukoliko odnese pobedu u rijalitiju, to bude dodatni novac, nezavisno od honorara ili stana.

DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju!

Printscreen

 

U prilog saznanjima pomenutog lista govori i činjenica da je gospođa Dragojević nedavno spominjala zadrugarima da joj je želja da se nastani u Beogradu, te da joj je dosadilo da živi u Republici Srpskoj, u mestu Šepak, gde su ona i Dejan sagradili kuću. Ona je izjavila da je rođena za metropolu, a ne za varošicu, što su prvo primetili i komentarisali korisnici društvenih mreža.

Međutim, da je nezajažljiva, tvrdi sagovornik, govori i to što je još pred ulazak u rijaliti starleta od produkcije tražila i posao voditeljke. Sada je pokušala da učvrsti svoju poziciju i da i tu tačku uvrsti u svoj ugovor. I ovu informaciju potkrepljuju dokazi.

DALILA ZAHTEVALA NOVE USLOVE OD PRODUKCIJE! Dragojevićeva traži 150.000 evra ili stan u Beogradu zato što je javno prevarila supruga u rijalitiju!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Naime, pre nekoliko nedelja Dalila se tokom druženja sa cimerima izlanula i rekla kako je čeka posao po izlasku iz velelepnog zdanja u Šimanovcima. Tada je otkrila da će posle rijalitija imati blistavu karijeru voditeljke na ružičastoj televiziji, ali su je zadrugari zadirkivali i rekli da bi morala da mnogo poradi na dikciji i da za početak nauči da se pravilno izražava.

- Čini se da produkciji njen zahtev koji se tiče honorara nije previše, pa su ga uzeli u razmatranje i dogovaraju se o detaljima. Poznato je da čelnici znaju da nagrade svakoga ko se trudi, a kako je Dalila doprinela da "Zadruga" bude najgledaniji program u regionu, te da je zaista rizikovala mnogo toga, spremni su da je nagrade na pravi način - završava sagovornik.

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM! Dejan na ivici nervnog sloma zbog Dalile i Cara, zadrugar našao utehu u lekovima, priznao Sandri jednu stvar!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Olja

01.11.2021 22:51

Sramota ...da je nagrade ????? Za ovov??? Jadno ...ako to urade bice najjadniji pote ikada . Ona ne zasluzuje ni ovoliko . Ako Dejan ode i oni su suplja prica... samo sa Dejanom sve ima kontrast .

Zzz

02.11.2021 07:00

Dno dna!! Onda i Dejan treba da dobije,mnogo veći hinorar i mnogo veći STAN!

LA

02.11.2021 17:28

I treba da ih muźe ako moze, mada meni nije jasno na osnovu cega ona to trazi? Da li joj je produkcija dala tu ulogu, ona dobro odigrala pa hoce isplatu? I dalje mislim da su Dragojevici dogovorili scenario pre ulaska, da gospodja malo zavodi ali se zaigrala i preterala. Sto se mene tice ne mogu da ih smislim niti da ih gledam, i ne gledam ih. Ujutru vratim i uz premotavanje tu i tamo bacim pogled a od juce vidim da su "zabravili" gledanje u nazad na zadrugu tako da ih vise ni to malo necu gledati. I dalje mislim da su ovi iz parova upropastili zadrugu!