NAKON ŠTO SE DEJAN ODREKAO PORODICE OGLASIO SE DAVID Dragojević u jednoj pesmi odbrusio svima i poslao snažnu poruku bratu!
Foto: Youtube/Printscreen/red tv

Sinoć je Dejan Dragojević bio prinuđen da pogleda istini u oči i pomiri se sa njom. Naime, njegova još uvek zaknita supruga, Dalila Dragojević, imala je intiman odnos samo nekoliko metara od njega. Dalila i Filip Car su izjavili kako ne mogu više da prikrivaju emocije, što je Dejana slomilo jer zna da će doći do intimiziranja koje će morati da gleda.

Nakon što je prokomentarisao ženu i njenog ljubavnika, progovorio je o svojoj porodici, a njegov brat David je putem društvene mreže Instagram uputio jaku poruku.

Naime, David se oglasio na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je podelio snimak iz porodičnog doma. Na kratkom klipu se može videti Biljana Dragojević, Dejanova majka, ali ono što je svima zapalo za oko jeste pesma koja prati klip.

NAKON ŠTO SE DEJAN ODREKAO PORODICE OGLASIO SE DAVID Dragojević u jednoj pesmi odbrusio svima i poslao snažnu poruku bratu!

Foto: Printscreen/instagram

 

On je podelio pesmu "Sve će doći na svoje" i svima jasno stavio do znanja svoj stav.

TONI POBESNEO ZBOG NOVOG DEČKA DARE BUBAMARE Kad je čuo da je u vezi, tek sad hoće da je vrati, a evo šta ona misli o svemu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading