DEJANOVOJ MAJCI POZLILO! Haos u porodici Dragojević, Biljana na ivici srčanog udara zbog svega što se dešava njenom sinu, David očajan!
Printscreen

Krah braka Dalile i Dejana Dragojevića već nedeljama unazad glavna je tema svih medija, a kako su sada otkrile komšije porodice Dragojević, Dejanova majka Biljana je očajna zbog mlađeg sina i ne zna kako da mu pomogne. Takođe navode i da je ubeđena da on sada vapi za njom i njenom pomoći.

- Bilja je baš očajna, žao joj Dekija. Ona inače pati što s njim nije u kontaktu, a sad još preko televizije gleda sve ovo. Ne znam šta da vam kažem osim da joj nije ni lako, a nije joj ni jasno otkud sad sve ovo sa Dalilom i tim Filipom kad je do pred sam ulazak na sva usta pričala koliko se voli sa Dejanom i da planiraju decu i veliku porodicu - objasnila je jedna od komšinica porodice Dragojević za Scandal! koja moli da joj se ne pominje ime i dodala da je u šoku i Dejanov i Davidov tata koji je sve vreme bio u kontaktu i u dobrim odnosima sa Dalilom i Dejanom.

Sa druge strane, Dejanov brat David je za medije objasnio da se uopšte ne čudi ponašanjem snajke, ali je istakao i da mu je žao Dejana jer je siguran da je on u šoku i da je zbunjen, te da mu uopšte nije lako.

 

 

- Dalila je veliki manipulator, ona sada sve okreće u svoju korist. Vrlo dobro zna šta i kome govori i zašto govori jer je svesna da je kriva. Ona sad kao nešto prebacuje Dejanu… Dejan je dečko koji je van afera, izlazaka, menjanja devojaka, on je stvarno dečko van toga. Uvek je bio povučen i kod kuće, pogotovo ako ima devojku. Sad ona na njega prebacuje svu težinu i priča kako je radio svašta i kako je ona svašta gutala zbog njega, a da je ona to trpela. Kao ona nosi na leđima porodičnu priču! To je laž! Ko je nju napadao, ko je nju vređao?! Niko joj nije ništa govorio, sve su to oni radili zarad rijaliti priča, to je za mene glupost. Sad nema mene, nemaju za šta da se kače jer se ne oglašavam, zato sad igra sa Dejanom kao sa ping-pong lopticom. Što se mene tiče, neka se vole i mire, ali ako se ja pitam i ako Dejan gleda realno, od njih nema ništa. A ako gleda kroz pink naočare, ostaće s njom. Samo ne znam kako posle svega ovoga može da proguta sve i da prećuti, kako se ne stvori tenzija, kako ne lupi šakom o sto, kakva večera s drugim, imamo planove, i sad odjednom promena… Radi se o braku, ona flertuje s drugim. Kad ona priča, svi saginju glave jer se plaše. Ona vrlo dobro zna kome šta priča, onda idu svi oko nje i teše je… Svi beže od te priče. Njima niko nije kriv, Dejan priča ne idem u Veternik, džaba me čekaju, niko njega ne čeka, mi živimo svoj život, a on vrlo dobro zna ko smo mi i šta smo - priča David i otkriva da je njihova majka Biljana ugrozila svoje zdravlje zbog stresa koji proživljava gledajući sina i snaju u ovakvoj situaciji.

- Mami je pozlilo zbog svega ovoga, jako joj je teško, mislila je da će dobiti srčani udar, ne može više da gleda koliko ga Dalila psihički maltretira. Čuo sam i da se Dalilin otac jako loše oseća zbog njenih postupaka, u šoku je, ne može da veruje šta ona radi. Ne znam za njenu mamu, s njom nisam u kontaktu. Inače, ceo konflikt s nama počinje jer za njihovo venčanje nije znao niko osim njenih novinara i kumova, zato je mami baš bilo krivo i mnogo je to pogodilo. Njima sada smeta i što se ja viđam sa tatom, i oko toga se bune i shvataju to kao izdaju, ali kad se vide s njim, kače slike sa ručkova samo za publiku, ali nije to sve baš tako. Voleo bih da Dejanu kažem da se trgne, da reaguje… Šta ona radi, ovo je katastrofa, on ne sme ništa da radi, a ona sve sme. Pa ona je njemu branila i kad igra na žurkama. On dečko ne zna gde je, kao da mu je ispran mozak. Nemoguće da se ne trgne. Jako je ružno što kaže da ja za njega ne postojim, ja bih njemu uvek bio podrška. Nije mi jasno što je takav prema meni, nikad ni reč nisam rekao za njega. On je sve svoje otpisao, a sve je njeno prihvatio. Niko od nas ne valja, a njeno sve valja, pa to je nemoguće - objasnio David.

BURAN KRAH BRAKA OSTAVIĆE POSLEDICE Evo koju imovinu će deliti Dalila i Dejan nakon razvoda, a svi se pitaju kome će pripasti ovo!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading