KARAMBOL U RIJALITIJU! Mensur šutnuo Stefana Mihića, zadrugar se zaleteo pesnicom na cimera, obezbeđenje reagovalo momentalno!
Printscreen

Zadrugari su nastavili da glasaju za najbolji i najgori nastup na "Zadrugoviziji".

Reč je dobio Svetislav Stevanović Limeni.

- Neću da komentarišem, prljavi igrči i ljubomorni. Neću da im dajem moj svetski rejtin - rekao je on.

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Saša Todorović.

Printscreen

 

- Vi niste normalni, da se Miki nije za*ebao mi bismo bili u prva tri sigurno. Meni Damiro nije bio loš, solidno. Scenski nastup Janjuš i Mateja, blagu prednost bih dao Mateji. Sandra Rešić me je oduševila sa Limenim, super je otpevala. Sandra, Čaprić i Gruja super pevači, ali da nije Tanja ušla, to ne bi tako bilo. Najbolji glas dajem Tanji, a najgori Belom - govorio je Sale glumac.

- Najbolji Mateja, Nevena i Sandi. najgori Karić, Beli i Magdalena - koomentatisala je Mia.

- Da pohvalim Frana, mnogo dobro je bilo, od Aleksandre mi se svidoe rep, ali najbolji nastup je Mateja, Nevena i Sandi. Najgori po meni, nema svi su bili dobri, ali ako moram da navedem...Glumac, izvini - rekla je Vanja Rašova.

Printscreen

 

Naredni zadrugar koji je glasao bio je Stefan Mihić.

- Što se tiče najnekvalitetnijeg nastupa. moj drugar koji je došao da pokaže koliko vredi...Nije zablistao, mogao si bolji izbor pesme. Što se tiče najveće razočarenje je David, a najnekvalitetnije pevanje Miki, Sale Luks i Sale glumac. Narod je rekao svoje i koliko moj glas znači...Bitno je da narod sve vidi - govorio je on.

- Nemaš pravo da radiš ovo...Nemoj da ti ja dam heneralno čišćenje - odbrusio je Mensur.

- Kome ćeš ti da daš? Dečko, izuzetno si smešan - pitao je Mihić, a zadrugari su nastavili da se provociraju. U jednom trenutku Mensur je šutnuo Mihića i to dva puta jednom čak i malo grublje, a potom ga je provocirao tako što je simulirao udarce u glavu. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti.

LEPI MIĆA SE ZALJUBIO!? Zadrugari primetili varnice između njega i ove atraktivne zadrugarke, a tek kad pročitate šta je ona izjavila na sve to!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading