STAJE NA LUDI KAMEN! Stanija se udaje posle Zadruge 5, otkriveno i kada će se desiti glamurozno venčanje!
Pintscreen

Ljubavni život diplomirane ekonomistkinje, starlete i influenserke Stanije Dobrojević od samog početka njene medijske egzistencije ne prestaje da intrigira publiku i medije, a kako Alo! ekskluzivno saznaje, aktuelna zadrugarka planira da izgovori sudbonosno „da“ svom 10 godina mlađem momku Marku Markoviću.

Iako je retko ko verovao u njihovu ljubav, oni uspešno troše treću godinu veze, a kako Alo! saznaje od izvora bliskog atraktivnoj brineti, u planu je brak i svadbeno veselje čim ona završi učešće u aktuelnoj Zadruzi.

STAJE NA LUDI KAMEN! Stanija se udaje posle Zadruge 5, otkriveno i kada će se desiti glamurozno venčanje!

Printscreen

 

- Stanija i Marko su u izuzetno uspešnoj i skladnoj vezi, a razlika u godinama među njima je gotovo neprimetna. Stanija želi da se uda i dobije dete sa svojim izabranikom jer pored toga što ga voli, ona je svesna i da ima punih 36 godina i da joj je krajnje vreme da postane majka - kaže izvor, i dodaje:

- Baš ta svadba koju Stanija želi da organizuje do kraja ove godine jedan je od razloga zašto je u rijaliti ušla kao prava zvezda sa unapred određenim vremenom koje će provesti u „beloj kući“. Dok je ona u imaginarijumu, Marko je u Crnoj Gori kod svojih roditelja, a plan je da se venčanje organizuje odmah po njenom izlasku iz šou-programa. Staniji je čak i horoskop naklonjen ove godine i jedan astrolog joj je preporučio da bi idealno bilo da se uda do kraja 2021. godine - ispričala je za Alo! Stanijina drugarica.

STAJE NA LUDI KAMEN! Stanija se udaje posle Zadruge 5, otkriveno i kada će se desiti glamurozno venčanje!

Foto: Printscreen/instagram

 

Uprkos spekulacijama aktuelnih zadrugara da Stanija nije ravnodušna na udvaranje zgodnog Marka Osmakčića, njena drugarica tvrdi da od toga nema ništa, a da ove priče nisu nimalo pogodile ni Marka koji je strpljivo čeka da izađe iz rijalitija.

- Ma to su sve gluposti. Stanija je verna Marku, kao i on njoj, pa već je nekoliko puta na svom Instagramu objavljivao njene fotke i pružio joj samo reči podrške. Osmakčić nema šanse kod Stanije - rekla je drugarica, i dodala:

- Stanijnu i Markovu vezu podržali su i njihovi roditelji i članovi najuže familije, tako da su sklapanje braka i velika svadba samo logičan sled ovako lepih stvari - završila je starletina bliska drugarica.

Svi Stanijini frajeri

Medijski život Stanije Dobrojević koji traje više od jedne decenije obeležile su i njene veze sa poznatim muškarcima. Vezu s Vladimirom Tomovićem započela i završila u Zadruzi 3, a kako se čini, rijaliti su joj bili talični kada je reč o ljubavi. Pre šest godina, svi su pričali o Staniji i Filipu Panajotoviću i njihovoj burnoj vezi u rijalitiju „Farma“. Nakon rijalitija, njih dvoje su raskinuli i od tada se Panajotović uopšte ne pojavljuje u medijima.

Osim toga, Stanija i reprezentativac Gojko Kačar dovođeni su u vezu kada su u splitskoj „Spaladijum areni“ bodrili naše tenisere na Dejvis kupu 2010. godine. Pričalo se da je bila u vezi i Lolom Smiljanićem, ali niko od njih nikada nije potvrdio ni demantovao ove navode.

Na spisku njenih ljubavi nalazi se i Vladimir Volkov, ali Stanija je pričala da joj je on slao i ljubavne i preteće poruke. „Prvo mi je slao ljubavne poruke, a sada i preteće. Ali ne bojim se ja devojčica“, izjavila je srpska starleta svojevremeno.

PREKIPELO JOJ! Dalila donela konačnu odluku, ovaj zadrugarkin potez promeniće život Filipu i Dejanu, konačno priznala svoje emocije!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading