JAVNOST ZGROŽENA Isplivao snimak na kom zadrugarka udara Stanijinog psa, pozivaju produkciju da hitno reaguje! (VIDEO)
Printscreen

Martina Petrović ušla je u rijaliti kao devojka koja je oplela po brojnim poznatim ličnostima iz njenog mesta pokušavajući da na taj način skrene pažnju na sebe, ali niko nije ni slutio da je spremna i da digne ruku na nedužnu životinju.

Naime, mlada Tiktokerka je na kauču dnevnog boravka udarila psa Pabla koji je inače u vlasništvu Stanije Dobrojević, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama.

Mnogi korisnici mole produkciju da što pre reaguje i da ne dozvoli da se nedužne životinje maltretiraju kao i da što pre sankcioniše ovakav vid ponašanja.

- "Momentalna diskvalifikacija", "Ovo ne sme proći nekažnjeno!", "Sramota da se mlada devojka ovako ponaša prema životinjama" - bili su samo neki od komentara zgroženih korisnika Tiktoka.

Na snimku koji se pojavio vidi se kako Martina udara Pabla, ali je zadrugarka okrenula leđima i ne može jasno da se ustanovi kojom jačinom ga je udarila, ali verujemo da je to bila samo igra i da se Pablu ništa nije desilo budući da je posle nastavio da se igra sa mladom zadrugarkom.

MIKI OPASNO PROFITIRAO UČEŠĆEM U RIJALITIJU Od honorara ovog zadrugara će vam se zavrteti u glavi

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading