SILOVAO JE SVEŠTENIK U CRKVI, A POSLE PRETIO! Viktorija otkrila nove jezive detalje brutalnog zločina: Dolazio je u kuću i nudio novac da povučemo tužbu!
Printscreen

Viktorija Mitrović, aktuelna zadrugarka sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" ispričala svoju tragičnu životnu priču, kada ju je sa 13 godina silovao sveštenik u crkvi.

Istakla je kako se sve desilo u mestu Pločica, kod Kovina, a da je pop tada imao 58. godina. Traumu koju je doživela, pamtiće zauvek.

O ovom slučaju 2014. godine pričala je gotovo cela javnost, međutim, do sinoć retko ko je znao ko je silovana devojčica.

Dodala je i kako je sveštenik, koji je kasnije osuđen na 5 godina zatvora, po selu išao pijan i napadao žene. Nakon silovanja Viktorija je, dodaje, otišla kući krvava i nije rekla svojima šta se dogodilo. Ćutala je dva dana, a onda je odlučila sve da prizna.

- Sa 12 godinama sam doživela silovanje od strane sveštenika, čovek je još uvek u zatvoru, ja pokušavam da to zaboravim, ali ću pamtiti dokle god sam živa. Taj sveštenik se opijao i napadao žene, ja sam se gušila u tome, nisam mogla dok nisam prijavila sve. Meni se to baš u crkvi dogodilo, posle toga me je opet napao, jer nisam odmah prijavila. Otišla sam kući. Počela sam da krvarim, a mojima sam rekla da je do stomaka. Posle toga sam bežala iz škole, počela sam da pušim. Videli su svi da imam problem, ali nisam znala kako da napravim prvi korak - rekla je Viktorija sinoć u emisiji.

Printscreen

 

U nastavku svoje potresne ispovesti Viktorija je rekla i kako je sveštenik došao u njihovu porodičnu kuću, nakon svega, i ponudio novac kako bi povukli tužbu.

- Posle dva dana sam rekla tetki, jer nisam više mogla da izdržim. Moj deda je želeo da zapali crkvu kad se to dogodilo. Ja nisam odmah to prijavila, nije moguće to odmah da se dokaže, on je sutradan došao u moju kuću i ponudio nam novac da povučemo tužbu. Sreća što moj deda tada nije bio tu, naravno da oni nisu pristali na to. Treba da odgovara, ali nije dobio odgovarajuću kaznu - rekla je Viktorija.

SILOVAO ME JE SVEŠTENIK SA 12 GODINA I JURIO JER JE HTEO JOŠ! Viktorija otkrila stravične detalje svoje prošlosti, novinari i zadrugari zanemeli od šoka!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading