TI NE TREBA DA ULAZIŠ U TO! Dalila i Dejan žestoko odbrusili novinaru na pitanje o diskvalifikaciji, svađi sa čelnicima Pinka kao i demoliranju Zadruge! (VIDEO)
Nedeljko Kiš/Alo!

Dalila i Dejan Dragojević su danas u toku dana stigli da bi se dogovorili sa čelnicima oko svega budući da je njihov boravak bio i više nego turbulentan pogotovo nakon njihove diskvalifikacije i bega iz Zadruge.

Dalila i Dejan su pozirali fotoreporteru Alo! portala, a zatim se povela polemika i kako to da su pored brojnih nesuglasica i skandaloznog bekstva ipak uspeli da izglade sve razmirice sa čelnicima Pinka i Velikim šefom, Dragojevići su odbrusili novinaru nakon postavljenog pitanja i veoma burno su reagovali.

- Nikada mi nismo pljuvali Pink, mi smo samo rekli da nisu ispali fer tokom našeg učešća i zbog toga smo pobegli i bili diskvalifikovani. Ništa drugo mi nismo rekli u negativno smislu vezano za njih i stojimo iza toga, a vi ako nađete nešto slobodno pokažite, pa ćemo diskutovati na tu temu - rekao je Dejan, a Dalila je potvrdila njegove reči i složila se da oni ni na koji način nisu blatili pomenutu televiziju i rijaliti nego su samo branili sebe, a na pitanje da li su lomili tuđu imovinu i da je to takođe skandal, Dalila je isto burnije reagovala i odbrusila novinaru.

- Ja mislim da ti ne treba da ulaziš u to i da je takođe to sve naplaćeno. Ne treba da bilo ko zalazi u našu kaznu i cifru - bili su veoma drčni Dalila i Dejan koji su stavili tačku na brojne spekulacije o njihovom ponašanju u Zadruzi.

Podsetimo, brojni rijaliti učesnici pojavili su se danas ispred zgrade kako bi završili sve obaveze sa produkcijom pre početka rijalitija, a među njima su i Sandra Rešić, Zoki Šumadinac, polubrat Darka Lazića i kontroverzna Deniz Dejm kao i poznati rijaliti igrač Miki Đuričić.

IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO! Miki Đuričić nakon godinu dana ilegale stigao ispred Pinka, zadrugar spomenuo i ogroman honorar koji je dobio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading