IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO! Miki Đuričić nakon godinu dana ilegale stigao ispred Pinka, zadrugar spomenuo i ogroman honorar koji je dobio! (FOTO)
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kontroverzni učesnik Zadruge, Miki Đuričić, upravo je stigao do zgrade Pinka gde ga očekuje još jedan susret sa čelnicima pre ulaska u rijaliti i snimanje videa koji će ga predstaviti.

Miki je došao vidno raspoložen budući da su mu se desile neke lepe stvari nakon diskvalifikacije iz rijalitija, kao što je roditeljstvo i zajednički život sa ženom koju vešto krije od javnosti. On je istakao i da živi na selu, ne druži se sa ljudima iz rijalitija i ističe da je dobar honorar u pitanju i to je najveći razlog njegovog pristanka da se opet oproba u Zadruzi.

Mikijeva sva učešća u rijalitiju su se završila ili diskvalifikacijom ili begom budući da Đuričić ima veoma preku narad i da ne toleriše ništa, a videćemo kako će sada biti budući da se skrasio i doveo svoj život u red.

Podsetimo, brojni rijaliti učesnici pojavili su se danas ispred zgrade kako bi završili sve obaveze sa produkcijom pre početka rijalitija, a među njima su i Sandra Rešić, Zoki Šumadinac, polubrat Darka Lazića i kontroverzna Deniz Dejm kao i Dalila i Dejan Dragojević.

SVE JE SPREMNO! Dalila i Dejan se pojavili ispred Pinka, šou u Zadruzi 5 je definitivno zagarantovan!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading