SANJA JE DEFINITIVNO PROŠLOST! Matora javno potvrdila da je ona njena nova devojka, a onda progovorila o Franu i Eleni Kitić!
Foto: Printscreen/instagram

Jovana Tomić Matora pre nekoliko noći bila je gost u emisiji "Narod pita" i tada je otkrila da ima novu devojku i da je Sanja Stanković otišla u zaborav.

Matora se na venčanju Maje Marković Alena Hadrovića pojavila u pratnji prelepe mlade dame, a svi su se pitali da li je to devojka zbog koje Jovana ne skida osmeh sa lica. Ona se sada oglasila za portal Pink.rs i otkrila istinu.

- Jeste. Najbitnija je energija i da se ja osećam lepo - rekla je Matora.

SANJA JE DEFINITIVNO PROŠLOST! Matora javno potvrdila da je ona njena nova devojka, a onda progovorila o Franu i Eleni Kitić!

Printscreen

 

Matora je upitana i da prokomentariše i vest koju je Alo! ekskluzivno objavio da je Fran Pujas u vezi sa Elenom Kitić, jer je nju Jovana jako često spominjala tokom svog boravka u najgledanijem rijalitiju i isticala kako je zaljubljena u nju i više puta je pozivala na druženje.

- Ako je to istina, svaka čast Franu, Elena je prelepa, talentovana devojka - odgovorila je Tomićeva.

SADA JE SVE JASNO! Konačno isplivali pravi razlozi raskida Tare i Ša, Simova je reperu zabranila jednu stvar koju nikako nije smela?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading