SADA JE SVE JASNO! Konačno isplivali pravi razlozi raskida Tare i Ša, Simova je reperu zabranila jednu stvar koju nikako nije smela?!
Foto: Printscreen/instagram

Kako stvari stoje, pukla je tikva između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša. Posle i više nego turbulentnog odnosa, mirenja i raskidanja, njih dvoje su stavili tačku na vezu posle navodne svađe zbog njegovih roditelja. Naime, Ša je navodno želeo da se vidi sa njima, a Tari je to smetalo jer je imala druge planove. 

- Razlog je bio skroz bez veze, ali je bilo okidač da jedno drugom krenu da prebaciju sve što su do sada prećutkivali, gurali pod tepih i što ih je zapravo mučilo. Baš je haos ispao. Drali su se samo tako. Mislim da su tek tad jedno drugom rekli šta zapravo misle. Ša je mislio da će kad se izduvaju moći da sednu i popričaju, međutim, Tara se odmah našla sa drugarima i slavila raskid, što je njega dotuklo. Rekao je da će izneti sav prljav veš o njoj jer je dosad mnoge stvari prećutkivao i čak sebe u javnosti krivio kako nju niko ne bi napadao. Videćemo da li će opet za nekoliko dana da bude puj-pike ne važi se i ništa se nije desilo - kaže za Svet reperov prijatelj i dodaje da Ša sada sve vreme provodi sa familijom jer hoće da nadoknadi propušteno vreme i iskupi se za greške koje je pravio. 

SADA JE SVE JASNO! Konačno isplivali pravi razlozi raskida Tare i Ša, Simova je reperu zabranila jednu stvar koju nikako nije smela?!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sa druge strane, Nenada je veza sa Tarom koštala i jedinog prijateljstva iz rijalitija, pošto se zbog nje ni Franu Pujasu nije javljao, a koji se nedavno preselio u Beograd.

- Iskreno, baš sam razočaran u Nenada. Ljudski je bilo da se makar iz kurtoazije javi, ponudi pomoć, bilo kakvu. U novom gradu sam, ne znam skoro nikog ovde. Njega sam smatrao baš bliskim, ali dobro. Njegov obraz. U rijalitiju smo pričali o prijateljstvu, muzičkoj saradnji, bio mi je kao brat, i onda se ponaša skoro pa kao da me ne poznaje - zaključuje Fran za pomenuti list.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Nakon vesti da u Zadrugu ulaze Dalila i Dejan, priključuje se i ona da Mensuru i Mikiju napravi haos od života!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Koja

22.08.2021 19:11

Glupa makedonka, ostaje glupa makedonka..... neka se goni medju svoje paprike i paradajze za bolje i nije....