SVI U ŠOKU, LEPI MIĆA IH RASKRINKAO: NISU NI RASKIDALI! Bivši Zadrugar otkucao Maju i Janjuša, pa opleo po Bori i Milici
Printscreen

Javnost je uzburkala informacija da su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš prethodne noći zajedno uhvaćeni u Etno selu, kada su se, tamo pojavili baš u istom momentu, slučajno ili ne. Bivši zadrugar, Lepi Mića, uvek je naoružan dokazima i spreman da sve istera na čistac. Mića je razvezao jezik i obelodanio nove detalje te zamršene relacije:

Printscreen

 

- Mislim da nas sve prave budalama, koriste se prljavim stvarima, ne biraju sredstva. Oni su najveći lažovi na zemaljskoj kugli. Car nije paravan, izje*ao bi Maju na keca. Kod njih nema moralne etike, spremni su na sve, da se je*u, da budu je*ani, Maja i Janjuš su sve vreme zajedno, nisu ni raskidali, ali to Cara ne sprečava da iz*ebe Maju, ne postoji kod njih ni prijateljstvo, ništa to njih ne remeti. Da Maja želi da se skloni, ne bi išla u Etno Selo, kao što ni Janjuš ne bi bio tamo, već bi bio kod svoje supruge, jednostavno, dokazani lađžovi! Znaju da su samo zajedno bitni, kao pojedinci ne postoje - surov je bio Mića.

Zatim je prokomentarisao i odnos Milice Kemez i Bore Santane, kao i njihovo viđanje krišom u Crnoj Gori:

- Duboko me zabole ku*ac gde je harmonikaš Bora, bolestan um Milice Kemez ne želim da komentarišem, s obzirom da me nije poslušala kao prijatelja - rekao je kratko Mića.

BONUS VIDEO:

TARA KONAČNO OTKRILA KAKO ZARAĐUJE NOVAC! Svi su se pitali odakle Simovoj tolike pare, a evo i odgovora!

 

Komentari (2)

Loading
ja

13.08.2021 22:06

E moj Mico sa cim se ti bavis u tim godinama .

Ђура

14.08.2021 06:17

Глистосер све зна .