NEKA PU*E KU*AC SVI! Tara Simov ne prestaje sa užasnim ponašanjem, prvi put se oglasila nakon saobraćajke i uputila ove grozne reči
Foto: Alo!

Prošle noći odjeknula je vest da je bivša zadrugarka Tara Simov slupala kola njenog dečka Nenada Aleksića Ša, te je na društvenim mrežama isplivao snimak smrskanih kola. Javljeno je da je Tara zadobila teške povrede, nakon čega se povukla i nije se nikome javila.

Međutim, noć nakon skandala, Tara je počela da dobija jezive pretnje smrću na Instagramu, zbog čega je kontaktirana, a ona je odmah i otkrila kako se oseća.

Ma, dobro sam, vidim da se digla neka frka, sinoć sam bila u studiju, snimala sam pesmu, jedva čekam da je predstavim - govori Tara vidno raspoložena.

Ma ovo je katastrofa, pišu mi "Ubico dece"... Ne moram da uzimam auto da vozim da ubijam dete, ima pijandura koji ubijaju decu na putu u toku noći, a meni pišu ovo. Ne znam šta je sa ljudima, na planeti zemlji, ima koliko ljudi koji su ubice, kao, šta je dozvola? Dokaz da znaš voziš?! Ne kapiram! Slažem se da ne treba da vozim bez dozvole, ja se malo isk*rčim ispred zgrade, obiđem krug i to je to, iz gasa! Neka puše k*rac svi koji mi to pišu na Instagramu! - poručila je Tara za Republiku.

Tara je prokomentarisala i snimak koji je isplivao na društvenim mrežama na kom se vidi slupan autobomil, koji je u posedu Nenada Aleksića Ša.

Ljudi, to sam ja snimala, nije se ništa desilo, to je bilo pre dva dana, ne znam šta vam je?! Ja da sam slupala auto, ja bih to okačila sama, nemam ja problem sa tim! Nisam ja bahata kao što pričaju - izjavila je Tara, a potom je poručila da se oseća lepo i da ne želi više da sebi kvari dan lošim energijama.

RADI TRI POSLA DA BI PREŽIVEO! Otac Nenada Aleksića Ša živi na ivici bede dok mu sin plaća kazne ljubavnici i bahati se, komšije otkrile sve!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading