JOŠ SAMO DA MU BACI GRANATU A ON DA JE BRANI! Nakon što je Tara slupala Nenadov automobil zadrugari je osudili - "Upropastila ga je"!
Printscreen

Bivša učesnica Zadruge Tara Simov slupala je sinoć automobil svog dečka Nenada Aleksića Ša vredan 100.000 evra, a kako su preneli domaći mediji s njom u kolima je bila i njena drugarica.

Simova je priznala da nema vozačku dozvolu, zbog čega su je bivši zadrugari osudili i nisu imali lepe reči ni za nju ni za njenog dečka. 

JOŠ SAMO DA MU BACI GRANATU A ON DA JE BRANI! Nakon što je Tara slupala Nenadov automobil zadrugari je osudili -

Printscreen

 

Ivana Šašić, Lepi Mića i Nenad Lazić Neca, takođe bivši učesnici Zadruge, saznali su u emisiji "Narod pita" za ovaj nemili događaj.

- Ja moram da kažem da se nadam da je Tara dobro, i nadam se da nije ništa strašno - rekla je Ivana.

- Meni je žao ako se povredila, mada, ljudi, ona ne zna da stane, nema kočnicu. Ona vozi bez vozačke, a snima se telefonom. Ljudi su je opominjali, ali nema smisla. Ona je Nenada upropastila, još da mu baci granatu na glavu. Ona je njega razvela, on joj platio kaznu, a sad i ovo... Ona ne staje. On ne sme njoj da daje auto, videte šta se desilo. On je spreman da Tari da sve šta želi, a to mu je greška - izjavio je Lepi Mića.

- Ja sam krenuo da drhtim, nadam se da je dobro, ali ovo nije normalno. On nju brani a ona to radi, stvarno nema smisla - rekao je Neca.

PSIHIČKI PROBLEMI I ŽESTOKE SVAĐE! Jezive povrede su ništa u odnosu na to kroz šta prolazi Tara Simov, a zbog ovoga je pijana slupala reperov automobil?!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading