PSIHIČKI PROBLEMI I ŽESTOKE SVAĐE! Jezive povrede su ništa u odnosu na to kroz šta prolazi Tara Simov, a zbog ovoga je pijana slupala reperov automobil?!
Printscreen

Rijaliti zvezda Tara Simov u sredu uveče imala je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je dobila teške povrede kičme i potres mozga.

Naime, kako su mediji pisali, Tara je vozila automobil svog momka Nenada Aleksića Ša, marke “Mercedes” i u pijanom stanju, bez vozačke dozvole, imala tešku saobraćajku.

Međutim, kako pišu mediji, telesne povrede koje ima rijaliti učesnica nisu strašne u odnosu na to u kakvom psihičkom stanju se nalazi Tara Simov. Upravo zbog toga je i vozila pijana bez vozačke dozvole ali i zbog “ljubavnih problema” koje je imala sa svojim partnerom Nenadom Aleksićem. Oni su taj isti dan kad je ona imala nesreću, imali žestoku svađu, a njeni prijatelji objašnjavaju kako je upravo to bio razlog njene agresivne vožnje.

- Biće sve kako treba, Tara je krenula na terapije kod psihoterapeuta - rekao je Ša.

Pored toga imao je skandaloznu izjavu vezano za njenu vožnju bez dozvole:

- Mogu samo da kažem da Tara super vozi. Koliko je ljudi sa dozvolom ubilo nekoga. To da li neko ima dozvolu ili ne uopšte ne govori o tome da li neko ume ili ne ume da vozi - izjavio je Nenad Aleksić Ša u emisiji.

Podsetimo, Nenad od blama nije znao šta da izusti nakon Tarine saobraćajke.

Ako se ne javljam, ne javljem se. Logično - a ni nakon narednog poziva nije imao opširniji odgovor jasno uznemiren i besan:

Ne dajem nikakve intevjue - zaključio je Ša.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ruza

06.08.2021 10:58

@Ja - Hoce li neko da stane na put ovom bahacenju ili cemo i dalje gledati kako nam deca stradaju.

Ruzica

06.08.2021 09:35

Hoce li nadlezni organi reagovati na ovakvo ponasanje Sa i Tare ili ako Darko Lazic moze da vozi pijan i bez dozvole sto Tara nebi mogla.

ZOKA

06.08.2021 09:54

Tara nezasluzuje dozvolu do kraja zivota, a ovo kazniti najstrozije i Taru i SA.

Zoran

06.08.2021 10:41

Sreca je da nije narkomanka i dusevno.bolesna ubila neko.nevino.dete a za nju njje nikakva steta. .zasto se protiv vlasnika vozila ne vodi.krivicni postupak ...

Zorica

06.08.2021 12:51

Treba da oduzme dozvolu Sa i da krivicno odgovara